De beste tips vindt u hier

De natuur in

U vindt Bungalowpark Hoge Hexel te midden van de landerijen, boerderijen en bossen. Direct vanaf het park wandelt of fietst u zo de landelijke omgeving in. Ook liggen er een aantal prachtige natuurgebieden in de buurt. We delen onze favoriete natuurtips hieronder!

Wierdense Veld

Wierdense Veld

15 minuten fietsen

In dit uitgestrekte veengebied (van 420 hectare groot) is de rust en stilte goed voelbaar. Dit is een van de weinige plekken in ons eigen land waar momenteel nog leven hoogveen voorkomt. Een unieke plek dus! Een kudde van 700 schapen helpt mee om dit gebied in stand te houden.
Waterbuffer Dakhorst

Waterbuffer Dakhorst

30 minuten fietsen

Spot u graag vogels? Dan ben u in dit bijzondere waterrijke natuurreservaat op de juiste plek. Tip: bezoek deze plek ook eens met zonsopkomst en zonsondergang. De prachtige luchten in combinatie met de reflecties van het water zorgen voor spectaculaire beelden.
Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

35 minuten fietsen

De vele hoogteverschillen, prachtige vergezichten, zandverstuivingen, naaldbomen en heel veel heide maken dit nationaal park een must visit. Bijna 'on-Nederlands' mooi! U kunt in dit gebied schitterende wandel- en fietstochten maken.