+31(0)546-579865

Fietsen en Wandelen

Fietsen Twente | Wandelen Twente

Bent u een echte wandel- of fietsliefhebber? Dan kunt u uw hart luchten in Twente. Dit is één van de mooiste regio's van Nederland om te wandelen en fietsen. De talloze wandel- en fietsroutes brengen u door prachtige natuurgebieden als 'het Wierdense veld' en Nationaal Park 'de Sallandse Heuvelrug'. Of kies voor een route door de authentieke dorpjes van Twente. 

Op de receptie zijn fietsknooppuntkaarten met vele prachtige fietsroutes in Twente en wandelkaarten van het wandelnetwerk Twente te verkrijgen. Voor uitgebreide informatie en tips loopt u ook gerust eens binnen bij onze receptie. Heb je zelf geen fiets bij u? U kunt ook fietsen huren bij Jan Stam Fietsverhuur!

 

Wandelroutes in Twente

Wandelroutes in Twente

Ontdek de prachtige natuur van Twente tijdens de kilometerslange wandelroutes. Het gevarieerde landschap van weilanden, bossen en heuvels verkent u te voet met de verschillende wandelroutes in Twente.

Fietsroutes in Twente

Fietsroutes in Twente

Verken de mooiste plekjes van Twente op de fiets. De verschillende fietsroutes leiden u langs verschillende dorpen, steden, natuurgebieden en een gevarieerd landschap. 

 

Omgeving overzicht