+31(0)546-579865

Fietsroutes in Twente

Verken de mooiste plekjes van Twente op de fiets. De verschillende fietsroutes leiden u langs verschillende dorpen, steden, natuurgebieden en een gevarieerd landschap. We hebben onze favoriete routes hieronder voor u opgesomd. 

Knokenroute | 46 kilometer

Fiets langs verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om even te bezoeken of te bekijken. Tijdens deze route fietst u langs de Plechelmusbasiliek en Rijksmuseum Twente. Of maak een tussenstop bij de fruitkwekerij of kaasboerderij die u onderweg tegenkomt. Bekijk de fietsroute.

Fietsend leren | 24 kilometer

Deze fietsroute heet niet voor niets 'fietsend leren'. Tijdens deze route komt u langs Klooster in de Bardel, het Klompenmuseum Knoop en historische schuilplaats. Deze tussenstops leren u meer over de geschiedenis van Twente. Bekijk de fietsroute.

Rauchbier Othmar | 45 kilometer

Fiets van Oldenzaal naar het authentieke dorpje Ootmarsum. De route staat in het teken van Othmar Rauchbier, de winnaar van de Brusselse Beer Challenge in 2014. In Ootmarsum, waar u eindigt, wordt namelijk zijn bier gebrouwen. Bekijk de fietsroute.

Omgeving overzicht