+31(0)546-579865

Overijssel en Twente

Als we, de Overijsselaar, bij Deventer de brug over de IJssel heen rijden voelen we het gevoel van thuiskomen. We houden van de rest van Nederland, maar ons eigen “stukje” Overijssel blijft favoriet. Bekende regio’s zijn de weerribben wieden met Giethoorn en de meren. En ook de Hanzesteden waaronder dus Deventer en Zwolle zijn het bezoeken waard! Struinend door de historische binnensteden zijn tal van boetiekjes, kleine lunchrooms en gezellige terrasjes te vinden. Maar ook de winkelliefhebber komt hier aan zijn trekken, want alle grote namen zijn ook vertegenwoordigd. Namens ons dus een tip voor een dagje uit!

Meer Overijssel:

Het Oosten heeft zoveel te bieden. Lees de bijzondere verhalen en ontdek dé tips voor een onvergetelijk bezoek aan onze regio. Welkom in Oost-Nederland!

www.visitoost.nl

Twente: het landgoed van Nederland

Wanneer men via de A1 vanaf Deventer verder richting de Duitse grens rijd, kom je in Twente! Een gemoedelijk regio die niet voor niets het Landgoed van Nederland wordt genoemd. Te midden van het kenmerkende coulisselandschap ligt ook Bungalowpark Hoge Hexel, vlak bij het plaatsje Wierden.

Welkom in Wierden

In het knusse centrum van Wierden treft men verscheidene winkelmogelijkheden, maar ook is er de gelegenheid er lekker eten en drinken. Wat Wierden vooral zo mooi maakt, is het prachtige buitengebied bestaande uit landerijen, bossen het natuurgebied het Wierdens Veld.  En bij recreatieplas “het Lageveld” is het ook goed vertoeven. Voor alle informatie over Wierden en omgeving raden wij u aan de website van lokale VVV te raadplegen. www.wierden-enterinfo.nl

Golfclub de Koepel

Op slechts 10 minuten rijden van ons bungalowpark ligt Golfclub “De Koepel”. U speelt hier op een prachtige 18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen.

Lees meer over Gofclub de koepel op de informatiepagina.

Tijd zat in Twente

In Twente is van alles te doen, of juist helemaal niets. In Twente doet u precies waar u zin in hebt. Bekijk alle mogelijkheden en ontdek wat het beste bij u past.

www.visittwente.nl

Omgeving overzicht