Ook leuk om te winkelen

Stedentrip in eigen land

Zin in een stedentrip tijdens uw vakantie? Dan zijn dit de plekken waar u naartoe moet!

Almelo

Almelo

15 minuten rijden

Almelo staat bekend als de waterstad van Twente. De gezellige binnenstad kent een breed horeca- en winkelaanbod. Bezoek hier ook zeker de leuke vintagewinkeltjes en boetiekjes. Een groene stad waar genoeg te ontdekken valt en dichtbij ons vakantiepark in Overijssel.
Hengelo

Hengelo

30 minuten rijden

Een gezellige stad met een dorps karakter. Zo kunt u Hengelo het beste omschrijven. Geniet van een groot cultureel aanbod en een veelzijdigheid aan winkels en horeca. Wat ons betreft mag u Carpe Diem Lunch & Diner niet missen!
Enschede

Enschede

30 minuten rijden

Zin om gezellig te winkelen? Reis dan zeker af naar Enschede! Dit is een echte winkelstad met bekende ketens, lokale speciaalzaken en charmante boetiekjes. Struin door de gezellige winkelstraatjes en laat u verrassen tijdens uw vakantie in Overijssel.
Deventer

Deventer

45 minuten rijden

Hanzestad Deventer ligt direct aan de rivier de IJssel. Deze levendige stad met een mooie monumentale gebouwen, heeft alle ingrediƫnten in zich om u te laten genieten van het fijne bourgondische leven.
Zwolle

Zwolle

45 minuten rijden

Op deze historische Hanzestad bent u niet snel uitgekeken. Zwolle bruist namelijk van de energie en creativiteit! Breng een bezoekje aan Museum de Fundatie, dwaal door de historische straatjes en eet taart bij De Gillende Keukenmeiden.