Samen eropuit

Uitjes met het gezin

Als u voorstelt om een dagje weg te gaan naar een van deze onderstaande plekken, dan kan de vakantie voor uw kinderen écht niet meer stuk!

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

15 minuten rijden

Verscholen in de Sallandse bossen ligt een groot avontuur op u te wachten! In Avonturenpark Hellendoorn geniet u van ruim 30 attracties, spectaculaire shows én een outdoor Slidepark.
Escaperoom Hof

Escaperoom Hof

30 minuten rijden

Probeer op 'Twentse wijze' te ontsnappen uit een melkstal bij Escaperoom Hof te Langelo. Lukt het uw team om de vloek te verbreken die ervoor zorgt dat het boerenbedrijf niet meer functioneert?
Tierpark Nordhorn

Tierpark Nordhorn

45 minuten rijden

Een leuk en voordelig uitje net over de grens. Tierpark Nordhorn is een kleinschalige dierentuin met veel diersoorten die je van dichtbij kunt bewonderen. Extra leuk: je kunt voer voor de dieren in het park kopen!
Dinoland

Dinoland

45 minuten rijden

Maak een bijzondere reis van miljoenen jaren terug in de tijd. Bewonder meer dan 100 soorten dinosaurussen, scheur rond in een Dino car, probeer de top van de klimwand te bereiken of speel een avontuurlijk potje minigolf. Er is van alles te doen en beleven!
Ballorig Nijverdal

Ballorig Nijverdal

15 minuten rijden

Hebben uw kids zin om te klimmen en klauteren? Dan is binnenspeeltuin Ballorig Nijverdal dé plek om te bezoeken! Hier kunnen ze lekker hun energie kwijt, terwijl u van een afstandje meekijkt met kopje koffie naast u.