Restaurant Twente

Ben je op zoek naar een leuk, gezellig en luxe restaurant in Twente voor een heerlijke lunch of diner? Op Bungalowpark Hoge Hexel kan je voor dit en meer terecht in het restaurant. 

Fijn restaurant in Twente

Op Bungalowpark Hoge Hexel vind je een schitterend restaurant waar je terecht kan voor onder meer een lunch, diner en borrel. Maar het restaurant heeft nog veel meer te bieden. Lees snel verder en kom alles te weten over het lekkerste restaurant in Twente

Reserveer hier voor het restaurant

Lunch en diner 

Heb je zin om te lunchen? Kom dan langs op Bungalowpark Hoge Hexel. Met de lekkerste lunchgerechten wordt het genieten. Huur vervolgens een e-chopper om met een goed gevulde maag de omgeving te ontdekken. Reserveer snel jouw tafeltje!

Dineren in Overijssel

Wil je na het rijden op de e-chopper nog dineren? Dan kan dit ook bij ons restaurant in Twente! Geniet van een uitgebreide menukaart en kies jouw favoriete gerecht. En wist je dat er bij ons restaurant in Twente een speciale menukaart voor kerst is? Kerst vier je in stijl bij Bungalowpark Overijssel.

Reserveren

Het restaurant heeft nog veel meer te bieden

In ons restaurant in Twente kan je voor veel meer terecht dan voor een lunch of diner. Ons restaurant is namelijk ook af te huren als feestlocatie. Een feest organiseren is nergens zo leuk dan op Bungalowpark Hoge Hexel!

Ben je helemaal gek van High-Tea? Ook dat kan in ons veelzijdige en moderne restaurant in Twente. Hierbij geniet je van de volgende hapjes en drankjes:

  • Onbeperkt thee in diverse smaken
  • Diverse hartige hapjes
  • 3 soorten sandwiches
  • Scones
  • Friandises
  • Zoete hapjes

Ik wil reserveren

restaurant twente