+31(0)546-579865

Welkom bij ons restaurant Hoge Hexel!

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in Hoge Hexel op het gelijknamige bungalowpark! U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner in gezellige ambiance. In de moderne, gezellig inrichting voelt u zich snel thuis. De gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van het personeel dragen bij aan een gezellig avond met familie en vrienden.  Onze uitgebreide kaart heeft diverse gerechten van vlees tot vegetarisch. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht en hebben wij speciaal voor hen een kindermenu.  

Bekijk alvast ons menu!

Onze uitgebreide kaart heeft een divers scala aan gerechten. Deze zijn allen met zorg samengesteld door ons professionele horecateam. Zo kunt u genieten van de lekkerste gerechten van Hoge Hexel! Onze chef maakt de lekkerste gerechten voor u klaar, altijd bereid met verse ingredienten.   

Bekijk hier de menukaart voor het diner.

Bekijk hier de lunchkaart.

Houdt u van uitgebreid tafelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want we hebben een uitgebreide keuze aan diverse voor- hoofd- en nagerechten. En, wie extra lang wil nagenieten kan kiezen van onze uitgebreide koffiekaart óf lekker likeurtje. U hoeft daarvoor niet aan tafel te blijven zitten, want u mag ook gezellig plaatsnemen in onze serre met loungehoek.

Familierestaurant in Hoge Hexel

U bent van harte welkom met het hele gezin. Speciaal voor de kleintjes hebben wij een kindermenu samengesteld. Én bij de kinderbox krijgen ze een leuke verrassing! Gezellig dus met de hele familie uiteten in ons familierestaurant in Hoge Hexel. Wanneer u zelf nog lekker aan het dineren bent en de kleintjes niet langer stil kunnen zitten is er geen nood aan de man. In onze binnenspeeltuin kunnen ze zich namelijk prima nog uren vermaken!

Naast ons Restaurant in Hoge Hexel hebben wij een groot terras waar het in de zomermaanden goed vertoeven is. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekker drankje en hapje, ijsje of lekker kopje koffie. Dat kan buiten op ons terras of binnen in de serre met uitzicht op de landerijen van Hoge Hexel.

 

Restaurant Hoge Hexel

Reserveren

  • 0546-575200
  • restaurant@bungalowparkhogehexel.nl

Kijk voor de actuele openingstijden op onze app.