Senioren vakantie in Twente op Bungalowpark Hoge Hexel

Op bungalowpark Hoge Hexel heten wij u van harte welkom voor uw seniorenvakantie op ons vakantiepark in Overijssel. Speciaal voor echtparen en reizigers vanaf 55+ hebben wij speciale arrangementen en kortingen.  Laat u zelf in de watten leggen tijdens onze verwenweken of profiteer van een aantrekkelijke korting buiten de schoolvakanties. 

Senioren vakantie: 55+ Korting

Als 55+ profiteert u van een aantrekkelijke kortingen op uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel. U profiteert van deze korting wanneer:

  • U of één van de meereizende personen minstens 55+ is
  • U buiten de schoolvakanties reist
  • Deze korting is niet te combineren met andere aanbiedingen, kortingen of arrangementen
  • De korting geldt bij een verblijf van minimaal 7 nachten

Online boeken: voer bij het online boeken de geboortedatum van de óudste meereizende persoon in om van deze korting te profiteren. 

Liever direct bij onze receptionistes boeken? U kunt ons bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0546-579 865 of mail ons via info@bungalowparkhogehexel.nl. Wilt u daarbij de 55+ korting vermelden?

Zondagsrust

Wij respecteren de zondagsrust en hanteren deze ook op ons vakantiepark in Overijssel. Om deze reden zijn de faciliteiten, waaronder de receptie, zwembad en het restaurant op deze dag gesloten. Voor calamiteiten is wel onze parkbeheerder telefonisch bereikbaar.

Verwenarrangement

Ieder voor- en najaar hebben wij gedurende een periode van 6 weken de “verwenarrangementen”. Dit arrangement is bedoeld voor u als 55+ of senior en u verblijft in een comfortabele bungalow. Daarnaast wordt u lekker in de watten gelegd tijdens uw midweekverblijf. 'S ochtends kunt u aanschuiven bij het ontbijtbuffet en hier tevens een lunchpakketje van samenstellen. Het diner wordt ’s avonds gezamenlijk genut aan uw eigen tafel. Het 3-gangendiner is iedere avond weer een verrassing op ons vakantiepark in Overijssel.

Wilt u meer weten over dit arrangement of dit verwenarrangement reserveren. Kijk dan verder op de pagina over het verwenarrangement , of neem contact met ons op via:

0546 579 865 of info@bungalowparkhogehexel.nl.