Sinterklaasweekend bij Bungalowpark Hoge Hexel

Vier de magie van Sinterklaas dit jaar op een wel heel bijzondere plek - Bungalowpark Hoge Hexel! Wij hebben een superleuke actie voor deze dagen voor jullie klaarstaan, zo kunnen jullie gezellig samen genieten van de intocht van Sinterklaas of pakjesavond.

Intocht van Sinterklaas - 18 November

Beleef de sprookjesachtige intocht van Sinterklaas in Vriezenveen! De kade wordt betoverend verlicht met lampjes en lampionnen, en ook de stoomboot zal schitteren in het licht. Het programma begint om 16:45, met de feestelijke aankomst van de stoomboot om 17:00. Na zijn aankomst, maakt Sinterklaas op zijn schimmel Ozosnel een prachtige tocht over het Westeinde, met een feestelijke stoet die start om 17:40 en eindigt om 19:00 op het Tilanusplein.

Meer over de intocht in Vriezenveen

Pakjesavond 

Pakjesavond vieren op 5 december zelf of in het weekend voor 5 december? Vier samen pakjesavond in een sfeervolle bungalow op ons vakantiepark! 

Speciale Sinterklaasactie!

Tijdens jullie verblijf op ons vakantiepark, staat er een kop warme chocolademelk met wat lekkers voor jullie klaar. Heerlijk om de dag mee te beginnen of om te combineren met de intocht van Sinterklaas of een middagje bowlen.

Gebruik de code SINT23 bij het maken van uw boeking om gebruik te maken van deze actie. Deze actie is geldig op een verblijf tussen 17 november en 8 december.

Nu boeken

Sinterklaas Vriezenveen

Faciliteiten op ons vakantiepark

  • Binnenzwembad: neem een duik in ons verwarmde binnenzwembad, plezier voor jong en oud!
  • Restaurant: geniet van heerlijke maaltijden en de speciale Sinterklaasactie in ons sfeervolle restaurant.
  • Bowlingbaan: daag elkaar uit voor een potje bowlen.

Reserveer nu je bungalow voor een onvergetelijk Sinterklaasweekend vol verrassingen en plezier bij Bungalowpark Hoge Hexel!

Nu boeken

Tip voor jullie vakantie: Het Huis van Sinterklaas

Vraag jij je ook wel eens af waar Sinterklaas slaapt als hij in Vriezenveen is? Dit jaar opent het Huis van Sinterklaas weer zijn deuren voor alle nieuwsgierige kinderen en hun families! Het Historisch Museum Vriezenveen wordt omgetoverd tot een hotel voor Sinterklaas, waar je een kijkje kunt nemen in de geheime wereld van Sinterklaas en zijn Pieten.

Openingstijden:

  • Zaterdag 25 november: 14:00 u. tot 17:00 uur
  • Zondag 26 november: 14:00 u. tot 17:00 uur
  • Zaterdag 2 december: 14:00 u. tot 17:00 uur
  • Zondag 3 december: 14:00 u. tot 17:00 uur