+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Outdoor Wierden & Dutch Youngster

Outdoor Wierden & Dutch Youngster


Speciaal voor Outdoor Wierden & Dutch Youngster hebben wij een arrangement opgesteld voor een verblijf in onze bungalows.

Especially for the Outdoor Wierden & Dutch Youngster Festival we have a offer for our accommodations at walking distance from the festival.

Lees verder
Meivakantie Aanbiedingen

Meivakantie Aanbiedingen

Komt u de meivakantie in Twente doorbrengen ? Op Bungalowpark Hoge Hexel en omgeving is er genoeg te doen voor het hele gezin. Plons in ons zwembad en geniet na in de stoomcabine. Of kom langs bij onze vernieuwde horeca voor een kopje koffie, snack of uitgebreid diner. 

Op zoek naar leuke activitetien in de omgeving. Direct vanaf het park zijn er tal van wandel- en fietsmogelijkheden. Of ga op pad en bezoek Avonturenpark Hellendoorn of kinderboerderij het Reihns.  

Meivakantie Aanbiedingen
Lastminute aanbiedingen April

Lastminute aanbiedingen April

Genieten van het allervroegste voorjaar? Boek dan nu uw verblijf in  April met aantrekkelijke kortingen en geniet van een prachtige wandeling door het Twentse landschap!

Last Minute Aanbiedingen April
Budget Bungalow Boeken

Budget Bungalow Boeken

Goedkoop verblijven op ons vakantiepark ? Wij hebben een aantal Budget Bungalows op ons park. 6-persoonsbungalow de Watersnip en 4-persoonsbungalow de Houtduif.

Budget Bungalow Boeken
Aanbiedingen Pinksteren

Aanbiedingen Pinksteren

Lente-zon op uw gezicht, de geur van versgemaaild gras en een weids uitzicht. Gun uzelf een paar dagen rust tijdens het Pinksterweekend! U verblijft in een van onze vrijstaande rustig gelegen bungalows. Deze liggen te midden van het rustgevende en natuurrijke Twentse Landschap.

 

Pinksterweekend
Verwenarrangement

Verwenarrangement

Leg u zelf eens heerlijk in de watten en kom helemaal verzorgd genieten in een van onze bungalows! Boek ons verwenarrangement als extra bij uw verblijf in een van onze luxe bungalows.

Geniet elke dag van een ontbijt en diner, het heerlijk verwarmde en overdekte zwembad en een feestelijk ontvangst met koffie en een verrassing.

Lees verder
Vroege zomervakantie boeken

Vroege zomervakantie boeken

Bent u niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan kunt u er lekker in juni even tussenuit. Op bungalowpark Hoge Hexel verblijf u in een van onze luxe bungalows. Hier is het goed vertoeven, kies voor een heerlijke boswandeling of beleef veel spetterplezier met de kinderen in het zwembad. 

Vroege zomervakantie