+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Lastminute aanbiedingen Februari

Lastminute aanbiedingen Februari

Genieten van het allervroegste voorjaar? Boek dan nu uw verblijf in februari met aantrekkelijke kortingen en geniet van een prachtige wandeling door het Twentse landschap!

Last Minute Aanbiedingen Februari
Bungalow Voorjaarsvakantie boeken

Bungalow Voorjaarsvakantie boeken

Met de voorjaarsvakantie kunt u er lekker even tussenuit. Op bungalowpark Hoge Hexel verblijf u in een van onze luxe bungalows. Hier is het goed vertoeven, knus bij de sfeerhaard en de voetjes verwarmd door de vloerverwarming. 

Bungalow Voorjaarsvakantie boeken
Last Minutes Pasen

Last Minutes Pasen

Wil je ervaren hoe we Pasen vieren in Twente? Boek een bungalow tijdens de Pasen en doe mee met onze leuke Twentse tradities. Ga bijvorbeeld samen met honderden Denekampers een paasstaak (een lange rechte Spar) slepen of woon 's avonds het paasvuur van Landgoed Singraven en het paasvuur van Denekamp bij. Er is geen betere manier om de Twentse cultuur echt mee te maken.

Ga naar Aanbiedingsprijzen
Verwenarrangement

Verwenarrangement

Leg u zelf eens heerlijk in de watten en kom helemaal verzorgd genieten in een van onze bungalows! Boek ons verwenarrangement als extra bij uw verblijf in een van onze luxe bungalows.

Geniet elke dag van een ontbijt en diner, het heerlijk verwarmde en overdekte zwembad en een feestelijk ontvangst met koffie en een verrassing.

Lees verder