+31(0)546-579865

Tips en lastminutes

Last Minute Najaar 2019

Last Minute Najaar 2019

Bent u toe aan een korte vakantie? Bekijk dan snel onze lastminutes voor het najaar van 2019 en kom genieten van de rust en ruimte in Twente.

Last Minute September Boeken
Romantisch Twente Arrangement

Romantisch Twente Arrangement

De zomer is voorbij en de herfst doet langzaam haar intrede, een heerlijke periode van het jaar om er met zijn tweeën even tussen uit te gaan. Bijvoorbeeld in het gemoedelijke en rustieke Twente! Een regio met een romantisch coulisselandschap waardoor u heerlijk kunt wandelen. Wellicht spot u onderweg wel een vos of ijsvogel! Maar Twente is zoveel meer dan dat, en de gastvrije Twentenaren ontvangen u graag van harte in “ hun” regio. Geliefd bij de Twentenaar is het kunstenaarsstadje Ootmarsum. Te midden van een glooiend landschap ontdekt u samen al struinend door de historische straatjes de charme van Twente.  

Heeft u al zin in een weekendje weg met zijn tweeën? Boek dan direct het Romantisch Twente Arrangement op Bungalowpark Hoge Hexel.

Lees verder
Herfstvakantie in Twente

Herfstvakantie in Twente

Herfstvakantie in Twente!  Dat is met het hele gezin genieten van dit warme en rijke seizoen. Te midden van de kleurrijke bossen ligt namelijk Bungalowpark Hoge Hexel. Na een stevige wandeling in de bossen is het goed vertoeven in uw vrijstaande bungalow op het vakantiepark. Uiteraard is ook voor de kids genoeg te doen. Het overdekte zwembad en de speelhal zijn een uitkomst voor het hele gezin ! Zien wij u binnenkort ook?  

Herfstvakantie in Twente
Zoek en Boek

Zoek en Boek

Reserveer direct uw vakantie via ons online zoek & boek systeem.

Online reserveren