+31(0)546-579865

Romantisch Twente Arrangement

Romantisch Twente Arrangement

Ga er samen even tussenuit tijdens een Romantisch Twente Arrangement. U verblijft in een luxe bungalow op ons vakantiepark. En wij zorgen er voor dat de bedden reeds zijn opgemaakt en de zetten een flesje wijn alvast voor u klaar in de bungalow. Op de dag van aankomst geniet u van een heerlijk welkomstdiner in ons gezellige restaurant en de rest van het weekend heeft u de tijd om samen het charmante Twente te ontdekken.

Boek nu voor 139,- p.p.

Inclusief:

  • Weekend (3 nachten) verblijf voor 2 personen
  • Bungalow de Kwikstaart
  • Opgemaakte bedden
  • Lekkere fles wijn
  • Welkomstdiner voor 2 personen

Geldig van 6 september 2019 t/m 16 december 2019.

&

VERLENGD! 3 januari tot 10 april 2020

Boek het Romantisch Twente Arrangement

Romantisch Twente Arrangement

De dagen worden alweer iets langer en het voorjaar doet langzaam haar intrede, een heerlijke periode van het jaar om er met zijn tweeën even tussen uit te gaan. Bijvoorbeeld in het gemoedelijke en rustieke Twente! Een regio met een romantisch coulisselandschap waardoor u heerlijk kunt wandelen. Wellicht spot u onderweg wel een vos of ijsvogel! Maar Twente is zoveel meer dan dat, en de gastvrije Twentenaren ontvangen u graag van harte in “ hun” regio. Geliefd bij de Twentenaar is het kunstenaarsstadje Ootmarsum. Te midden van een glooiend landschap ontdekt u samen al struinend door de historische straatjes de charme van Twente.  

Heeft u al zin in een weekendje weg met zijn tweeën? Boek dan direct het Romantisch Twente Arrangement op Bungalowpark Hoge Hexel.

Ontdek Bungalowpark Hoge Hexel.

Onder de rook van Almelo ligt Bungalowpark Hoge Hexel. Een gemoedelijk vakantiepark tussen Twente en de Sallandse Heuvelrug. Bij aankomst treft u gelijk het onlangs gerenoveerde centrumgebouw met daarin de receptie waar u hartelijk wordt ontvangen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het sfeervolle restaurant en het overdekte zwembad met o.a. een stoomcabine.  De diverse vrijstaande bungalows op het vakantiepark staan allen op een ruim perceel wat veel privacy biedt. Kies bijvoorbeeld voor de modern ingerichte bungalow type Kwikstaart. ’ s Avonds is het bij de sfeerhaard heerlijk genieten onder het genot van een goed glas wijn. Namens ons staat deze alvast voor u klaar in de bungalow. Laat het romantische weekend maar beginnen!

Reserveren:

mail: info@bungalowparkhogehexel.nl 

tel.: 0546-579865

Overzicht