+31(0)546-579865

Verwenarrangement

Verwenarrangement

Leg u zelf eens heerlijk in de watten en kom helemaal verzorgd genieten in een van onze bungalows! Boek ons verwenarrangement als extra bij uw verblijf in een van onze luxe bungalows. Geniet elke dag van een ontbijt en diner, het heerlijk verwarmde en overdekte zwembad en een feestelijk ontvangst met koffie en een verrassingtijdens uw seniorenvakantie in Twente.

Informatie omtrent het corona virus

Ondanks het corona virus, kunt u wel verblijven voor het verwenarrangement. Dit doen we dit jaar met een aangepast programma  

Wij zijn inmiddels weer in de gelegenheid om u in het restaurant weer te ontvangen. De diners zijn dan ook net als vanouds weer in ons restaurant. Dit mag met 1 huishouden per tafel.

Voor het ontbijt hebben wij een andere oplossing, deze bezorgen wij bij uw bungalow!

Zoals altijd ontvangt u een welkomstmap met wandel en fietsroutes, activiteiten die in de huidige situatie prima doorgang kunnen hebben. Ook beschikken wij over diverse auto routes welke wij ook zullen verstrekken.

Kortom, wij passen ons aan naar de huidige situatie, maar staan met het hele team voor u klaar om u een heerlijke verwenweek te bezorgen! 

 

Wat houdt het verwenarrangement in?

  • Comfortabele bungalow
  • Gratis koffie met iets lekkers bij aankomst
  • Bij aankomst een verrassing en fietsroutes
  • Opgemaakte bedden
  • Elke dag ontbijt en drie-gangen-diner
  • Meeneemlunch samen te stellen bij het ontbijt
  • Gratis krant bij het ontbijt
  • Verwarmd en overdekt zwembad
  • Inclusief energie, schoonmaak, wifi en bedlinnen

Verwenarrangment reserveren: 0546-579 865 of info@bungalowparkhoghexel.nl

Prijzen per persoon Midweek
2 personen € 260,00 p.p
3 personen € 250,00 p.p.
4 personen € 240,00 p.p.
5 personen € 230,00 p.p. 
6 personen € 220,00 p.p.
7 personen € 210,00 p.p.
8 personen € 200,00 p.p.

 

Data 2020: 

Naseizoen:

31 augustus - 4 september = VOL

7 - 11 september = VOL

14 -18 september = VOL

21- 25 september = VOL 

28 september - 2 oktober 

 

U kunt dit arrangement telefonisch (0546-579865) of per mail reserveren.

Er op uit! Verken de omgeving van Twente tijdens uw seniorenvakantie

Bij aankomst op ons bungalowpark wordt u hartelijk ontvangen door onze receptionistes. Van hen ontvangt u naast een kopje koffie met wat lekkers een goed gevulde welkomstmap. In deze map treft u onder andere een aantal wandel- en fietsroutes in de omgeving van ons vakantiepark.  Want een mooie manier om tijdens uw seniorenvakantie de omgeving te verkennen is per voet of (elektrische) fiets. Wist u dat (elektrische) fietsen tevens te huur zijn bij de receptie? Op onze fietsverhuurpagina leest u hierover meer.

Typisch voor het Twentse landschap, zijn de landerijen en historische boerderijen. En door de centrale ligging van ons vakantiepark zijn ook de Veengebieden van Vriezenveen, de Regge en de Sallandseheuvelrug op fietsafstand te bereiken. Een diverse omgeving voor de natuur- én rustliefhebber.

Wilt u tijdens uw vakantie ook wat anders dan een dagje met de fiets op pad? Onze receptionistes geven u graag tips voor leuke uitjes in de omgeving. Bijvoorbeeld het Bolletje Museum in Almelo!


Heel tevreden, het was goed om hier te zijn, veel rust, geweldig huisje, alles aanwezig en een mooie tuin. Kees en Mien uit Giessendam. Mei 2018


 

 

Overzicht