Vakantie met hond

Bent u op zoek naar de ideale vakantie met hond? Zoek dan niet langer, want bij Bungalowpark Hoge Hexel bent u aan het juiste adres. Vanuit uw vrijstaande bungalow wandelt u direct de natuur in. Want het vakantiepark ligt midden tussen de Twentse landerijen. Uw trouwe viervoeter zal zich dan ook zeker op zijn gemak voelen, want er is ruimte voor voldoende beweging en lange wandelingen voor hond én baas! Zien wij u en uw hond binnenkort bij ons in Twente?

Huisdiervriendelijke vakantiewoning

Samen met uw viervoeter bent u van harte welkom in een van onze huisdiervriendelijke vakantiewoningen. Deze bungalows liggen aan de rand van het park en dat is wel zo makkelijk voor de vakantie met hond. U wandelt daardoor namelijk direct de natuur in!

Op ons vakantiepark in Overijssel hebben wij een tweetal type huisdiervriendelijke vakantiewoningen. Bungalowtype “de Grutto” is een vakantiebungalow voor een verblijf met maximaal 6 personen. De bungalow is praktisch ingericht met een woon- en eetkeuken met openslaande deuren naar het terras. 

Verblijft u met maximaal 8 personen of heeft u graag een beetje extra ruimte? Dan is bungalowtype “de Landgans” aan te bevelen. Ook van deze bungalow zijn huisdiervriendelijke accommodaties beschikbaar. 

Vakantie met de hond, tijd voor mens en dier!

De hond is een gewaardeerd gezinslid die we ook graag meenemen op vakantie. Het is echter soms lastig om de geschikte vakantie met hond te vinden. Want niet overal zijn onze kameraden welkom. Daarom hebben wij, van Bungalowpark Hoge Hexel, een aantal huisdiervriendelijke vakantiewoningen ingericht. Want vakantie betekend tijd voor het hele gezin! De hond mag dan natuurlijk niet ontbreken dus het is wel zo fijn als hij met het gezin mee kan op vakantie.

Onze receptionisten helpen u graag bij het vinden van de ideale huisdiervriendelijke vakantiewoning. Vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk alvast online welke huisdiervriendelijke vakantiewoningen wij nog beschikbaar hebben.