Vakantiehuis in Twente

Altijd al vakantie willen vieren in een vakantiehuis in Twente? Dan bent u bij Bungalowpark Hoge Hexel aan het goede adres. Pak uw koffer alvast in en geniet van alle comfort die u tegemoet komt. Komt u met uw partner of met de hele familie? Dan hebben we een ruim aanbod 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons bungalows. Wilt u met een grotere groep bij ons verblijven? Geen probleem! Onze groepsaccommodaties voor 14 of 20 personen zijn dan echt iets voor u.

Een comfortabel vakantiehuis in Twente

Door de vele verschillende woningen kunt u zelf het perfecte vakantiehuis in Twente uitzoeken. Boek dus direct uw vakantie in Twente en beleef het zelf. Met de vele topfaciliteiten en de prachtige omgeving komen u en uw kinderen tijd en ogen tekort. Kijk ook eens bij onze aanbiedingen en lastminutes voor de beste deals.

Typisch Twente

Typisch Twente is Krentewegge met roomboter, paasvuren en een potje klootschieten. Maar Twente is zoveel meer dan dat. Vanuit uw vakantiehuis in Twente kunt u kennis maken met deze rijke streek in het oosten van ons land. Kenmerkend is het coulisselandschap met zijn historische boerderijtjes en kabbelende beekjes. Heerlijk om doorheen te wandelen of fietsen. Maar ook op technisch gebied loopt Twente voorop, iets wat op eerste gebied misschien niet wordt verwacht. Vroeger kwam dit tot uiting in de textielnijverheid. Tegenwoordig is met name de Universiteit Twente koploper op dit gebied. Beide werelden komen samen bij Techniekmuseum Oyfo in Hengelo. De stad vormt het hart van Twente met zijn centrale ligging. En na een bezoekje aan het museum is het goed vertoeven op een van de terrasjes in het centrum. Daar kunt u alvast het volgende uitje plannen tijdens uw vakantie in Twente.

Let op: op zondag zijn onze voorzieningen gesloten. Wij zijn immers een christelijk Twents bungalowpark dat de zondagsrust respecteert.

Elk moment vermaak

Jong en oud hoeft zich geen moment te vervelen. Overal op het vakantiepark zijn leuke voorzieningen om sportief en actief bezig te zijn. U vindt op ons vakantiepark de volgende voorzieningen:

Boek direct uw vakantiehuis in Twente 

Overzicht vakantiewoningen Twente 

 • 4 persoons bungalows
 • 6 persoons bungalows
 • 8 persoons bungalows
 • 12 persoons bungalows
 • Groepsaccommodaties

Seniorenvakantie Twente

Heeft u samen met uw partner de 55 gepasseerd? Ga dan op seniorenvakantie in Twente! Als echtpaar of reiziger van 55+ komt u op seniorenvakantie bij de Hoge Hexel. Dit betekent dat er een speciaal arrangement is of u van kortingen profiteert.

55+ korting

Kom gezellig langs buiten de schoolvakanties om! Met een verblijf van minimaal 7 nachten krijgt u van ons een korting. Deze is niet te combineren met een andere aanbieding of een arrangement. 

Voer bij het online boeken van uw vakantiehuis in Twente de geboortedatum van de oudste persoon in! Boekt u toch liever telefonisch? Geef het dan door aan onze receptie. Wij zijn voor boekingen te bereiken op 0546-579 865. Op werkdagen kunt u bellen tussen 9.00 en 17.00 en in weekenden tussen 9.00 en 13.00. Mailen kan ook via; info@bungalowparkhogehexel.nl.

Verwenarrangement

Met onze verwenweken kan je in het voor- en naseizoen voordelig genieten van een vakantiehuis in Twente! 

Dit is een midweek genieten op de Hoge Hexel, inclusief;

 • Comfortabel vakantiehuis
 • Gratis koffie met iets lekkers bij aankomst
 • Bij aankomst een verrassing en fietsroutes
 • Opgemaakte bedden
 • Elke dag ontbijt en drie-gangen-diner
 • Meeneemlunch samen te stellen bij het ontbijt
 • Gratis krant bij het ontbijt
 • Verwarmd en overdekt zwembad
 • Inclusief energie, schoonmaak, wifi en bedlinnen

Het verwenarrangement loopt van maandagen tot vrijdagen. Vanaf maandag 9 mei t/m maandag 26 september lopen de verwenweken.