Vakantiehuis in Twente

Altijd al vakantie willen vieren in een vakantiehuis in Twente? Dan bent u bij Bungalowpark Hoge Hexel aan het goede adres. Pak uw koffer alvast in en geniet van alle comfort die u tegemoet komt. Komt u met uw partner of met de hele familie? Dan hebben we een ruim aanbod 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons bungalows. Wilt u met een grotere groep bij ons verblijven? Geen probleem! Onze groepsaccommodaties voor 14 of 20 personen zijn dan echt iets voor u op ons vakantiepark in Overijssel.

Een comfortabel vakantiehuis in Twente

Door de vele verschillende woningen kunt u zelf het perfecte vakantiehuis in Twente uitzoeken. Boek dus direct uw vakantie in Twente en beleef het zelf. Met de vele topfaciliteiten en de prachtige omgeving komen u en uw kinderen tijd en ogen tekort. Kijk ook eens bij onze aanbiedingen en lastminutes voor de beste deals.

Boek nu

Schitterende vakantiewoningen in Twente 

 • 4-persoons bungalows- Kies uit één van de vier vakantiehuizen in Twente voor 4 personen. Ze zijn prachtig gelegen op ons bungalowpark en van alle gemakken voorzien!
 • 6-persoons bungalows- Uw favoriete vakantiehuis in Twente voor 6 personen zit er gegarandeert bij. Gaat u voor een basic bungalow of voor een luxe notariswoning?
 • 8-persoons bungalows- Maak een keuze uit een schitterend landhuis of een moderne vakantiewoning. Waar u ook voor gaat, aan voorzieningen geen gebrek!
 • 12-persoons bungalows- Komt u met een groot gezin? Boek dan een prachtige 12-persoons villa op ons vakantiepark in Overijssel. Ze zijn voorzien van de nieuwste snufjes en zijn zeer luxe ingericht.
 • Groepsaccommodaties voor 14 of 20 personen- Komt u met de de hele familie naar ons gezellige bungalowpark? Boek dan een groepsaccommodatie voor de leukste familieweekenden. 

Elk moment vermaak op ons vakantiepark in Overijssel

Jong en oud hoeft zich geen moment te vervelen. Overal op het vakantiepark zijn leuke voorzieningen om sportief en actief bezig te zijn. U vindt op ons vakantiepark in Overijssel de volgende voorzieningen:

 • binnenspeeltuin
 • overdekt zwembad
 • 4 bowlingbanen
 • sportvelden
 • zwem- en speelvijver
 • recreatieteam
 • fiets- en e-chopper verhuur

Typisch Twente- Cultuur snuiven vanaf ons bungalowpark in Overijssel

Typisch Twente is Krentewegge met roomboter, paasvuren en een potje klootschieten. Maar Twente is zoveel meer dan dat. Vanuit uw vakantiehuis in Twente kunt u kennis maken met deze rijke streek in het oosten van ons land. Kenmerkend is het coulisselandschap met zijn historische boerderijtjes en kabbelende beekjes.

Heerlijk om doorheen te wandelen of fietsen. Maar ook op technisch gebied loopt Twente voorop, iets wat op eerste gebied misschien niet wordt verwacht. Vroeger kwam dit tot uiting in de textielnijverheid. Tegenwoordig is met name de Universiteit Twente koploper op dit gebied. Beide werelden komen samen bij Techniekmuseum Oyfo in Hengelo. De stad vormt het hart van Twente met zijn centrale ligging. En na een bezoekje aan het museum is het goed vertoeven op een van de terrasjes in het centrum. Daar kunt u alvast het volgende uitje plannen tijdens uw vakantie in Twente.

Let op: op zondag zijn de voorzieningen op ons vakantiepark in Overijssel gesloten. Wij zijn immers een christelijk Twents bungalowpark dat de zondagsrust respecteert.

Boek uw vakantiehuis in Twente

Vakantiehuis in Twente voor 8 personen

Vakantiehuis Twente met binnenzwembad

Seniorenvakantie in Twente

Heeft u samen met uw partner de 55 gepasseerd? Ga dan op seniorenvakantie in Twente! Als echtpaar of reiziger van 55+ komt u op seniorenvakantie bij de Hoge Hexel. Dit betekent dat er een speciaal arrangement is of dat u van kortingen profiteert tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Twente.

Profiteer van last minute korting

Proftiteer het hele jaar door van last minute kortingen. Een vakantie in een vakantiehuis in Twente was nog nooit zo goedkoop! De verschillende kortingen gelden op al onze bungalows, dus kijk snel of uw favoriet erbij zit!

Boek direct uw vakantiehuis in Twente met korting

Geniet van een exclusief verwenarrangement

Met onze verwenweken kan je in het voor- en naseizoen voordelig genieten van een vakantiehuis in Twente! 

Dit is een midweek genieten op de Hoge Hexel, inclusief;

 • Comfortabel vakantiehuis in Twente
 • Gratis koffie met iets lekkers bij aankomst
 • Bij aankomst een verrassing en fietsroutes
 • Opgemaakte bedden
 • Elke dag ontbijt en drie-gangen-diner
 • Meeneemlunch samen te stellen bij het ontbijt
 • Gratis krant bij het ontbijt
 • Verwarmd en overdekt zwembad
 • Inclusief energie, schoonmaak, wifi en bedlinnen

Het verwenarrangement loopt van maandagen tot vrijdagen. Vanaf maandag 22 mei t/m maandag 26 september lopen de verwenweken.

Bekijk waar Bungalowpark Hoge Hexel ligt

Ondek de snelste route naar uw vakantiehuis in Twente. Bekijk hoe uw vanaf uw huis ons vakantiepark in Overijssel kunt bereiken. Op onderstaande kaart ziet u onze ligging. Vergeet niet om direct leuke uitjes in de omgeving te scannen op de kaart. Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis in Twente

Wilt u voor het boeken of voor uw aankomst alvast extra informatie verkrijgen over ons vakantiepark in Overijssel? Neem dan onderstaande veelgestelde vragen goed door. Heeft u nog andere vragen? Onze receptie staat u graag te woord!

Bekijk de veelgestelde vragen