+31(0)546-579865

Vakantiehuis 20 personen

Groepsaccommodatie tot 20 personen

Gaat u op vakantie met een grote groep? Wellicht heeft u binnenkort een familieweekend, vriendenuitje of personeelsuitje. Met een grote groep bent u van harte welkom op Bungalowpark Hoge Hexel in een luxe groepsaccommodatie. Hier kunt u op groepsvakantie met een grote groep. Boek bijvoorbeeld ons vakantiehuis voor 20 personen. 

Groepsvakantie in Twente

Ons bungalowpark Hoge Hexel heeft een centrale ligging in Overijssel. Vanuit hier kunt u de omgeving ontdekken. Hoge Hexel ligt nabij Twente, ideaal voor mooie wandelingen, fietstochten en verschillende activiteiten. De prachtige natuur van het Wierdense veld ligt om de hoek en ook de diverse bruisende steden als Enschede, Almelo en Deventer. 

Nieuwe vakantiehuizen

In 2012 zijn er nieuwe vakantiehuizen in gebruik genomen die zijn voorzien van de nieuwste snufjes en over de nodige luxe beschikken. Deze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen. En dat maakt ze perfect geschikt voor een weekend met uw familie of vrienden. Optimaal genieten van de vakantie en het gezelschap.

Ruim vakantiehuis 20 personen

Ons vakantiehuis voor 20 personen in Nederland beschikt over meerdere woonkamers, vershcillende badkamers, keukens en allerlei luxe apparatuur als TV en Wii spelcomputer. De vakantiewoning is voorzien van een ruime keuken met combi-magnetron en oven. Ook zit er een afwasmachine en wasmachine in. Terwijl de kinderen zich vermaken door te spelen in de grote tuin of met de Wii, kunt u gezellig proosten op een gezellige tijd in de groepsaccommodatie 20 personen!

Vakantiehuis 20 personen boeken

Vakantiehuis 20 personen

Vakantiehuis 20 personen

Vakantiehuis 20 personen