+31(0)546-579865

Vakantiehuisje in Overijssel

vakantiehuisje overijsselAltijd al vakantie willen vieren in een luxe vakantiehuisje in Overijssel? Dan bent u bij Bungalowpark Hoge Hexel aan het juiste adres. Pak uw koffer alvast in en geniet van alle luxe en comfort die u tegemoet komt. Boek direct een vakantiehuisje op Bungalowpark Hoge Hexel in Overijssel en beleef het zelf. Met de vele faciliteiten en de prachtige omgeving komen u en uw kinderen tijd en ogen tekort.

Prachtig gelegen vakantiehuisje Overijssel

Wilt u er even een dagje op uit met uw gezin? Vanuit uw vakantiehuisje stapt u direct de prachtige omgeving van Overijssel binnen. Door de centrale ligging van het bungalowpark zijn er allerlei mogelijkheden tot recreatie binnen handbereik. Zoals het Wierdense veld en de Sallandse heuvelrug. Deze prachtige natuurgebieden (de laatste zelfs met de status Nationaal Park) bieden prima gelegenheden voor wandel- en fietstochten. Wij zijn een vakantiepark met christelijke inslag en daarom zijn onze voorzieningen op zondag gesloten.

Heerlijk vakantie vieren in Overijssel

Denkt u dat er in Overijssel niet veel te beleven valt? Dan wordt het zeker tijd om naar ons vakantiepark te komen. Wij laten u graag zien hoe mooi de omgeving is van Hoge Hexel. U verkent de omgeving op de fiets, wandelend, te paard of hoe u maar wilt. Niet alleen de natuur zal u laten genieten. Volop terrasjes, gezellige steden om te winkelen en dichtbij de Duitse grens. Er is echt altijd iets te beleven in Overijssel. Kom gewoon eens langs om dit zelf te ervaren en laat u verrassen door het veelzijdige Overijssel.

Gaat u op vakantie met een grotere groep? Bekijk dan onze luxe groepsaccommodaties.

Direct boeken

Meer lezen?