Vakantiepark bij Hengelo voor gezinnen

Dichtbij de Duitse grens ligt ons vakantiepark bij Hengelo. In Hengelo is 's avonds en overdag voor jong en oud erg veel te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan diverse musea, galerieën en tentoonstellingen of ga gezellig naar de bioscoop. Vanuit het bruisende centrum van deze techniekstad liggen vele activiteiten binnen handbereik. Maar ook de Twentse natuur ligt om de hoek. Een wandeling of fietstocht door het typische coulisselandschap met zijn vele landerijen is dan ook een welkome afwisseling.

Heel veel vakantieplezier op ons vakantiepark bij Hengelo

Niet alleen in de omgeving, maar ook op ons vakantiepark is er erg veel te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwemmen in het overdekte zwembad, klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin of vissen in de visvijver? Wilt u dit heerlijke vakantiegevoel ook beleven? Reserveer dan nu een van de comfortabele bungalows op ons vakantiepark bij Hengelo.

Reserveer hier uw bungalow op ons vakantiepark bij Hengelo

Met de Kids er op uit in Hengelo

Inspiratie nodig voor de vakantie in Hengelo met de kids? In de directe omgeving van ons vakantiepark bij Hengelo hoeven de kids en ù zich niet te vervelen. De stad en regio staan bekend om zijn textiel- en technieknijverheid. Op een interactieve manier komen de kids hiermee in aanraking bij museum Oyfo. Want in dit museum is het verboden overal van af te blijven! Of wat dacht u van spoorfietsen met het hele gezin?! Een unieke én sportieve manier om de stad en zijn omgeving te verkennen. Kortom: ga er met de kids op uit in Hengelo! Tijdens uw vakantie op ons bungalowpark bij Enschede kunt u ook deze bruizende stad ontdekken.


Voor herhaling vatbaar!
"Super vakantie gehad! Heel attent en aardig personeel. Prettige huisjes. Kortom top!" R.L. met jonge kinderen

Kinderfaciliteiten op Bungalowpark Hoge Hexel

Op ons vakantiepark bij Hengelo hebben we gedacht aan het hele gezin. Want als de kids het fijn hebben is ook uw vakantie geslaagd! Daarom zijn er voldoende kinderfaciliteiten op Bungalowpark Hoge Hexel zoals de speeltuintjes op het park. Een regenbui is niet erg, want binnen is ook een overdekte speelplaats. En vraagt u de kinderen wat het hoogtepunt van de vakantie is, dan wordt het zwembad als antwoord gegeven! Het overdekte zwembad heeft een uitdagende glijbaan, apart peuterbadje en een stoomcabine voor de ontspanning.

Bent u op zoek naar een christelijk vakantiepark? Bungalowpark Hoge Hexel respecteert de zondagsrust en sluit daarom de voorzieningen op zondag.

Geniet van een heerlijke vakantie

Kom volledig tot rust in een van de luxe bungalows op het vakantiepark bij Hengelo. Zo kunt u heerlijk verblijven in een landhuis voor 8 personen waar u zich direct prettig voelt. Dit landhuis heeft twee badkamers en openslaande deuren naar een heerlijk terras. Deze accommodatie heeft een inrichting van nog geen 3 jaar oud, dus u kunt genieten van een moderne inrichting passend bij het landhuis. 

Ook een vakantie in de notariswoning is zeker een aanrader, zo kunt u genieten van een ruime woonkamer met een eigen badkamer bij de ouderslaapkamer. Daarnaast zijn er ook meerdere budget huisjes waar u heerlijk tot rust kunt komen met uw gezin. Geniet van de vakantie die bij u past en maak er een vakantie op het vakantiepark bij Hengelo om niet te vergeten van!

Boek nu