Vakantiepark Ommen

Ommen heeft veel bezienswaardigheden. De veelzijdige natuur zoals bossen, heide, zandverstuivingen, rivieren de Vecht en de Regge brengen mensen die van rust en natuur houden naar Ommen. Wilt u ook komen genieten en bent u op zoek naar een vakantiepark vlakbij Ommen? Dan is Bungalowpark Hoge Hexel, een bungalowpark in Overijssel,een heerlijke bestemming voor u en uw vrienden/familie.

Altijd welkom op ons vakantiepark bij Ommen!

Komt u samen met uw partner, kinderen of met vrienden? Op ons vakantiepark vindt u alle ingrediënten voor een ontspannen en heerlijke vakantie. Terwijl u geniet van een goed boek klimmen en klauteren uw kinderen in de binnenspeeltuin. Of wat dacht u van heel veel waterplezier in het overdekte zwembad? Of een verfrissende duik nemen in de speelvijver met het strandje ernaast. Misschien zijn de kinderen wel verschillende sportieve activiteiten aan het doen op de sportvelden. U komt tijd en ogen tekort!

Christelijk vakantiepark

Wist u dat wij een vakantiepark met christelijke inslag zijn? Bij ons kunt u dan terecht voor christelijke vakanties. Wij respecteren de zondagrust waardoor de voorzieningen dan ook zijn gesloten op zondag.

Boek uw zomervakantie

Geniet van een heerlijke zomervakantie op het vakantiepark bij Ommen! Dwaal door de ouderwetse smalle straatjes van de stad en het prachtige uitzicht over de rivier. Deze zomervakantie is ideaal om Nederland beter te leren kennen. Waarom zou u naar het buitenland gaan als u Nederland nog niet helemaal gezien heeft? Op het vakantiepark bij Ommen kun je in de zomer genieten van de rust terwijl de kinderen druk worden vermaakt bij de animatie. 

Boek nu


Ontspannen, echt op vakantie
"Prima vakantie, wij en de kinderen genieten er altijd weer. Recreatieteam is altijd goed geregeld. Overdag en 's avonds altijd wat te beleven op het (sport) veld ( volleybal, voetbal en touwtrekken) .Mooi zwembad leuk voor kleine en grotere kinderen. Diverse soorten huisjes, en een mooie vis vijver. Bij visvijver moet je wel goed uitkijken met kleine kinderen. Er mag wel een hek omgezet worden." - Fam. Stomphorst met jonge kinderen

Bungalows van 4 tot 12 personen

Op ons vakantiepark hebben we een ruim aanbod aan bungalows. Alle bungalows staan op een ruim stuk grond, waardoor u bent verzekerd van privacy en ruimte. Enkele populaire bungalows zijn de Kwikstaart, Landhuis en Grutto. Bij iedere bungalow vindt u een foto's en een video van de bungalow om een goede impressie te krijgen.

Kwikstaart
Bungalow De Kwikstaart is geschikt voor 6 personen. Deze bungalow is onlangs geheel gerenoveerd en heeft een warme en luxe uitstraling.

Landhuis
In dit luxe rietgedekte vakantiehuis voor 6 personen heeft u gelijk de vakantiestemming te pakken!

Grutto
Bungalow De Grutto is geschikt voor 6 personen en heeft een terras op het zuiden zodat u de hele dag van de zon kunt genieten. De sfeerhaard maakt deze woning extra gezellig!

Reserveer op ons vakantiepark Ommen