Vakantiepark Twente

Op ons luxe vakantiepark in Twente vindt u een ruim aanbod topfaciliteiten en prachtige bungalows in een bijzondere omgeving. Wij bezorgen u graag een onvergetelijke vakantie, ook in deze tijden. Ons park biedt rust, ruimte en prachtige natuur. De woningen zijn ruim opgezet en luxe ingericht, zo beleeft u een heerlijke vakantie in Twente!

Vakantie vieren in Twente

Voor veel mensen ziet de vakantie er nu even wat anders uit dan gepland. Op Bungalowpark Hoge Hexel beleeft u een fijne vakantie in de prachtige natuur, zo kunt er echt even tussen uit. In de omgeving zijn er prachtige wandel-en fietsroutes zodat u het prachtige Twente zelf kunt gaan ontdekken. De zwemvijver op ons park is gewoon open, leuk voor de kinderen! 

Luxe bungalows op vakantiepark Twente

Vakantiepark Hoge Hexel in Twente biedt diverse ruime en luxe bungalows. Hier voelt u zich meteen thuis!  Met een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers en nog veel meer comfort beleeft u een heerlijke vakantie. Als u de ruime tuindeuren naar het terras openzet bent u helemaal thuis in de natuur. U kunt bij ons allerlei verschillende vakantiehuisjes boeken, van 4-persoons tot 8-persoons. Heeft u zin om een zomervakantie in Twente te boeken? Lees hier alles over uw perfecte zomervakantie.

Nu boeken

Vakantiepark Twente