+31(0)546-579865

Vakantiepark bij Deventer

Op zoek naar een vakantiepark bij Deventer? Bungalowpark Hoge Hexel is een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark vlak bij deze Hanzestad. De diverse bungalows en landhuizen bieden ruimte voor een verblijf met 4,6 of 8 personen. Ideaal voor een weekendje weg met familie of vrienden in de buurt van Deventer.

Direct een bungalow boeken

Struinen door Hanzestad Deventer

Deventer staat bekend als een van de Hanzesteden die ons land rijk is. Een gemoedelijke sfeer kenmerkt de stad met zijn historische centrum. Met als een van de eyecatchers het middeleeuwse stadhuis aan het marktplein. Struinend door de straatjes zijn de vele boetiekjes en historische panden te bewonderen. Het jaarlijkse Dickensfestijn en de boekenmarkt zijn dé evenementen van het jaar en doen de stad aan de IJssel zijn eer aan.

Tip voor de lekkerbekken onder ons: aan het markplein ligt de originele Bussink Deventerkoek winkel! In het kleine pandje is kruidkoek te proeven die hier al 400 jaar wordt gemaakt. Smullen maar!

Verblijf op ons vakantiepark bij Deventer

Tijdens de vakantie op ons vakantiepark bij Deventer is het beste van stad en land te combineren. Na een dagje struinen door Hanzestad Deventer is het goed vertoeven op ons rustige vakantieparkpark midden in de natuur. Faciliteiten als het overdekte zwembad met stoomcabine en het restaurant zijn binnen handbereik. U hoeft het park dus niet meer af voor een heerlijk relaxte avond.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een bungalow boeken. Vraag dan een van onze receptionistes voor meer informatie via : info@bungalowparkhoghexel.nl of bel 0546- 579 865

Last minute vakantiebungalow boeken

Toch nog even weg in de buurt van Deventer? Boek dan een last minute luxe bungalow op ons vakantiepark bij Deventer en ga er nog even tussenuit. Lekker genieten van de rust en ruimte op ons Bungalowpark in Overijssel of lekker struinen door Hanzestad Deventer. Ga er samen een weekendje of midweek op uit!

Direct online een last minute luxe bungalow boeken

Skyline Deventer -Ingeborg Lukkien

Vakantiepark Deventer