+31(0)546-579865

Vakantiepark bij Enschede

Bent u van plan op vakantie te gaan in de omgeving van Enschede? Een goede keuze als u het ons vraagt, want deze regio is een prachtig, vaak nog onontdekt stukje Nederland waar veel te beleven is voor jong en oud. Wij nodigen u dan ook van harte uit op ons Vakantiepark Hoge Hexel, dicht bij Enschede.

Ontdek het bruisende Enschede

Enschede is de grootste stad in de regio Twente met een bruisende binnenstad. Hier vindt u een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Bovendien staat Enschede natuurlijk bekend om de Technische Universiteit Twente waardoor Enschede ook echt een studentenstad is met alle levendigheid en gezelligheid vandien. Enschede staat van oudsher bekend om de textielindustrie.

Enschede ligt in de Overijsselse streek Twente op enkele kilometers van de Nederlands-Duitse grens. De dichtstbijzijnde plaats in het westen is Hengelo, in het oosten is het Duitse Gronau, de dichtstbijzijnde plaats in het noorden is Oldenzaal en in het zuiden is Haaksbergen. Door de historie en de ligging van de stad zijn er veel dingen te doen en te bezichtigen. 

Op de website Uit in Enschede vindt u veel informatie over restaurants, winkels en kunst & cultuur in Enschede.

Bruisend Enschede

De laatste jaren heeft Enschede zich ontwikkeld tot een gezellige stad. Met name geliefd zijn de vele winkelmogelijkheden die het centrum biedt met het Van Heekplein als hart van de shopstad. Bezoekers van binnenland en net over de grens waarderen het ruime winkelaanbod. Vele modeketens hebben Enschede verrijkt. En niet te vergeten dat lekkere visje op de zaterdagmarkt!

Ook de Universiteit Twente trekt een jong en internationaal publiek. Dat is terug te zien op “de oude markt” met zijn grote diversiteit aan (eet)cafés en terrassen rondom “de toren” van het historische plein. Vergeet vooral ook niet door de smalle straatjes rondom het plein te struinen, op zoek naar de vele wereldse restaurantjes die de stad rijk is.  

Wilt u eens een andere stad bezoeken? Ons vakantiepark ligt ook vlakbij Hengelo en Almelo

Luxe accommodaties op vakantiepark Enschede

Bungalowpark Hoge Hexel beschikt over een groot aanbod aan luxe accommodaties. Elke woning is uniek en daarom is uw verblijf dat ook! Van bungalows voor 4 personen, tot riante woningen met een sfeervolle haard. Van huisdiervriendelijke woningen tot een Beachhouse direct aan het strand. Wat uw wensen ook zijn, er is voor ieder wat wils! 

Zo zijn er ook accommodaties voor grotere groepen. Ideaal voor een familieweekend, vriendengroep of collega's. Geniet van een moderne inrichting, massage douche, ruim perceel of zelfs een home cinema! Aan luxe en comfort geen gebrek met een verblijf in één van onze riante accommodaties.

Bekijk onze vakantiewoningen

Vakantiepark Enschede

Bungalowpark Hoge Hexel is een gemoedelijk vakantiepark bij Enschede. Komt u ook met uw familie en/of vrienden uw vakantie bij ons vieren? Wij kijken uit naar uw komst!

Uw tweede thuis op ons vakantiepark Enschede

Naast de kortdurende vakanties kunt u op ons vakantiepark ook een eigen vakantiehuisje kopen. Wilt u ook wel altijd een heerlijk vakantiegevoel beleven en komen en gaan wanneer u dat maar wilt? Op ons vakantiepark bij Enschede vindt u diverse ruime verkoopwoningen, al vanaf € 95.000,-.

Bekijk ons complete aanbod met verkoopwoningen en meer informatie.

Christelijk vakantiepark Enschede

Bungalowpark Hoge Hexel is een christelijk vakantiepark in Overijssel. Wij respecteren de zondagsrust en hierdoor zijn onze voorzieningen op zondag gesloten. Uiteraard kunt u alle voorzieningen de overige dagen van de week gewoon gebruiken.

Geniet van alle voorzieningen op Vakantiepark Hoge Hexel

  • Overdekt zwembad met apart peuterbadje
  • Een leuke glijbaan!
  • Binnenspeeltuin voor uren speelplezier
  • Snackbar en restaurant voor de inwendige mens
  • Recreatie tijdens schoolvakanties
  • Fietsverhuur

Komt u vakantievieren op het leukste vakantiepark Enschede? De familie Weelink en onze medewerkers heten u graag van harte welkom.

Zoek en boek uw vakantie