+31(0)546-579865

Vakantiepark vlakbij Hellendoorn

Bent u op zoek naar een vakantiepark bij Hellendoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste vakantieadres! U voelt u direct thuis in de prachtige omgeving van Twente.

Wandelend, op de mountainbike, via het water... Hellendoorn is op vele verschillende manieren te ontdekken. Of wat dacht u van Attractiepark Hellendoorn? Genoeg plezier voor het hele gezin! 

Vier ook uw vakantie op ons vakantiepark bij Hellendoorn!

Komt u samen met uw partner of met de hele familie? U bent van harte welkom! Laat u verrassen door de ruimte en het comfort van onze bungalows.

Niet alleen in de omgeving van ons christelijk vakantiepark bij Hellendoorn is veel te beleven, ook op het park kan jong én oud zijn hart ophalen. Spelen, sporten, zwemmen... In o.a. het overdekte zwembad en binnenspeeltuin kan met goed en slecht weer volop plezier gemaakt worden. Heeft u even geen zin om te koken? Onze kok staat voor u klaar om te heerlijkste maaltijden te bereiden. Of wat dacht u van een snelle snack... Heerlijk!

Wacht niet langer en reserveer uw bungalow op ons vakantiepark vlakbij Hellendoorn.

vakantiepark Hellendoorn


Een aanrader voor iedereen!
"Wij zijn met 2 kinderen naar dit leuke bungalowpark geweest. De prijs/kwaliteit was erg goed. Het personeel is erg vriendelijk. De kinderen vonden het animatieteam erg leuk. Zo leuk, dat ze eigenlijk niet weg wilde van het park, anders zouden ze wat missen van het animatieteam. Op de snackbar en het zwembad was ook niks aan te merken. Het enige, wat ik als minpuntje zou kunnen bedenken is, dat het in de kleedruimte van het zwembad wel heel erg warm was. Al met al een echte aanrader voor een rustige en leuke vakantie. Zeker ook door de vele leuke plekken in de omgeving, zoals avonturenpark Hellendoorn en dierenpark Wildlands in Emmen. Een aanrader is ook het bakkerij- en ijsmuseum in Hellendoorn. Kortom alles aanwezig voor een zeer geslaagde vakantie!" Fam. Hell met jonge kinderen