+31(0)546-579865

Leukste vakantiepark in Overijssel

Bent u op zoek naar een vakantiepark Overijssel? Kom samen genieten op Bungalowpark Hoge Hexel. Ons prachtige vakantiepark ligt in het dorpje Hoge Hexel, dichtbij Wierden en Vriezenveen, maar ook bent u vanaf ons park snel in grotere plaatsen als Almelo, Hengelo en Enschede. 

Vakantiepark in Overijssel boeken

Ons bungalowpark in Overijssell is een prachtig vakantiepark waar wij bijzonder trots op zijn. De familie Weelink en alle medewerkers heten u van harte welkom op Hoge Hexel. Komt u samen met uw partner, uw kinderen of met vrienden? De vele topfaciliteiten, prachtige bungalows en een bijzondere omgeving bezorgen u een onvergetelijke vakantie. Jong en oud vermaakt zich altijd goed op ons vakantiepark, maar dankzij de centrale ligging van dit Overijsselse vakantiepark zijn er tevens vele mogelijkheden voor recreatie in de omgeving. Ons vakantiepark bij Enschede biedt vele opties om te doen.

Wat kunt u bijvoorbeeld doen in Overijssel?

Vakantiepark in Overijssel met Overdekt Zwembad

Verblijft u op Bungalowpark Hoge Hexel? Dan geniet u van het vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad! En dat is wel zo fijn als u met het hele gezin de vakantie doorbrengt in eigen land. Het weer hoeft de pret niet te drukken, want in het overdekte Zwembad is het altijd goed vertoeven. Het overdekte zwembad heeft diverse faciliteiten, waarvan de glijbaan favoriet is onder de gasten! Daarnaast beschikt het vakantiepark in Overijssel met Overdekt Zwembad over een stoomcabine, apart peuterbad en waterval. De omkleedmogelijkheden zijn voldoende met privé omkleedruimtes, groepsomkleedruimtes én een mindervaliden / familieomkleedruimte. 

Zondagsrust op bungalowpark Hoge Hexel

Op bungalowpark Hoge Hoxel respecteren wij de zondagsrust. Wij zijn een christelijk gemotiveerd vakantiepark waarbij de voorzieningen gesloten zijn op zondag. Uiteraard zijn alle voorzieningen van vakantiepark Overijssel alle andere dagen gewoon te gebruiken.


Verwenarrangement
"Het was geweldig prima verzorgd, voor herhaling vatbaar, wij hebben het al vele malen gedaan. Voor iedereen aan te raden, heerlijk eten, een goede sfeer. Echt vakantie, in een prachtige omgeving." Mevr. Meeuwsen met partner


vakantiepark-overijssel

Een comfortabel verblijf op ons vakantiepark in Overijssel

Vakantiepark Hoge Hexel in Overijssel biedt diverse ruime en comfortabele accommodaties. Hier voelt u zich meteen thuis! Luxe staat bij dit vakantiepark in Overijssel centraal en dit wordt zeker waar gemaakt. Met een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers en nog veel meer luxe beleeft u een heerlijke vakantie. Als u de ruime tuindeuren naar het terras openzet bent u helemaal thuis in de natuur.

Boek nu

Fijnste vakantiepark voor een seniorenvakantie

Speciaal voor alle senioren hebben wij een heerlijk verwenarrangement samengesteld. U kunt tussen maandag 9 mei en maandag 26 september elke midweek gebruik maken van een 5-daags arrangement. Dat betekent zorgeloos genieten! Bij aankomst zijn alle bedden heerlijke opgemaakt, krijgt u koffie met wat lekkers en verrassende fietsroutes. Daarnaast kunt u elke dag genieten van ontbijt, lunch en diner door ons verzrogd. Als dat geen gezellige vakantie wordt in een bungalow! Ontdek samen met uw parter of vrienden de mooie omgeving van de provincie Overijssel.

Verwenarrangment ontdekken