+31(0)546-579865

Vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad

Begint uw vakantie pas wanneer er een zwembad in de buurt heeft? Of wanneer de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in het water? Op ons vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad beleeft jong en oud volop waterpret!

Vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad

Op Bungalowpark Hoge Hexel geniet u van een heerlijke vakantie in, op en rondom het water. Ons bungalowpark in Overijssel heeft een overdekt zwembad. Dat is ontzettend lekker wanneer het buiten regent of minder warm weer is. U kunt altijd zwemmen in het overdekte zwembad van 200m². Hier kunt u glijden van de glijbaan, spetteren onder de waterval of met de kinderen in het aparte peuterbadje spelen.

Zwemspullen vergeten?

Wanneer u in één van onze comfortabele en sfeervolle bungalows verblijft kunt u gratis gebruik maken van ons zwembad. Bij de ingang van het zwembad kunt u daarnaast ook diverse zwemartikelen kopen. Zwembadjes vergeten? Of op zoek naar leuk speelgoed of zwemluiers? Haal het in de winkel op ons vakantiepark. Vanuit uw bungalow loopt u zo naar het zwembad.

Zwemmen in de zwemvijver

Ons vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad heeft ook een zwemvijver. Hier kunnen kinderen zandkastelen bouwen en lekker ravotten in het water. Onze zwemvijver “de Hexelse Plas” ligt achter de hoge zandduinen op ons park. Neem een frisse duik in het speciaal afgezette zwemgedeelte. Het water is hier maximaal 2 meter diep. Huisdieren zijn vanwege de hygiëne hier niet toegestaan. Naast de zwemvijver kunt u heerlijk zonnen op het zandstrand. En wat dacht u van een visvijver om de hengel even uit te gooien? Bekijk al onze faciliteiten.

Bungalow boeken

Op ons bungalowpark met zwembad kunt u uw hart luchten als waterliefhebber. Verblijf in één van onze bungalows. Alle bungalows zijn voorzien van alle benodigdheden en volledig ingericht. De bungalows zijn verschillende in grootte, indeling en voorzieningen. Hierdoor vindt u altijd de bungalow die past bij uw voorkeuren.

Bekijk onze bungalows!

Vakantiepark Overijssel met overdekt zwembad

Genieten tijdens de Meivakantie 

Een vakantiepark Overijssel met overdekt zwembad is het ideale park voor tijdens de meivakantie. Geniet van een zonnetje voor uw accommodatie, maar ook als het regent kunt u heerlijk zwemmen in het zwembad en is er altijd iets te beleven! Geniet volledig van elkaar en van alles wat het leuke park te bieden heeft tijdens de meivakantie. Tijdens de meivakantie is er voor de kinderen ook een gezellig animatieteam waar ze van alles mee kunnen beleven! 

 


Heerlijk genieten. Voelt als thuiskomen.
"We hebben al 6 jaar in huisje "Grutto" gezeten. ondanks het wat verouderde interieur zijn het fijne huisjes. Ideaal zijn de drie slaapkamers boven. we maakten veel gebruik van alle faciliteiten, genieten in het zwembad, van de speeltuintjes, strandje bij de vijver met de waterspeeltuin, voetbalveld, beachvolleybalveld. Rondje lopen over het park is ook heerlijk, vooral het oude gedeelte is mooi door de bomen en de tuinen." Fam. Klepper met jonge kinderen


 

Rustig zwemmen tijdens een midweek weg

Van maandag 9 mei t/m maandag 26 september kunnen senioren bij ons heerlijk vakantie vieren in een bungalow. Elke maandag tot en met vrijdag in die periode, kunt u gebruik maken van een 5-daags verwenarrangement. Deze periode valt buiiten het hoogseizoen, waardoor u en uw parter heerlijk kunnen zwemmen zonder kinderdrukte in het verwarmde en overdekte zwembad. Hiermee geniet u elke dag van ontbijt, lunch en avondeten door ons verzorgd. 

 Alles over het verwenarrangement