+31(0)546-579865

Vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad

Op ons vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad beleven jong en oud een ontspannen vakantie. Met een overdekt zwembad van 200m2, diverse speeltuintjes, een kleine indoor speeltuin, diverse sportvelden, een speelvijver met strandbad en andere leuke faciliteiten is vervelen niet mogelijk. En wat dacht u van een visvijver om de hengel even uit te gooien?

Zo ziet u dat dit christelijk vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad nog veel meer te bieden heeft! Ook de schitterende omgeving van Overijssel is een bezoek waard. In Overijssel kunt u namelijk op vele manieren genieten van een heerlijk dagje uit.

Uw vakantie op ons vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad

Klinkt dit als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en reserveer ook uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel. Wij kijken uit naar uw komst!

Reserveer uw vakantie

Vakantiepark Overijssel met overdekt zwembad


Heerlijk genieten. Voelt als thuiskomen.
"We hebben al 6 jaar in huisje "Grutto" gezeten. ondanks het wat verouderde interieur zijn het fijne huisjes. Ideaal zijn de drie slaapkamers boven. we maakten veel gebruik van alle faciliteiten, genieten in het zwembad, van de speeltuintjes, strandje bij de vijver met de waterspeeltuin, voetbalveld, beachvolleybalveld. Rondje lopen over het park is ook heerlijk, vooral het oude gedeelte is mooi door de bomen en de tuinen." Fam. Klepper met jonge kinderen