+31(0)546-579865

Vakantiepark in Twente

Op ons luxe vakantiepark in Twente vindt u een ruim aanbod topfaciliteiten en prachtige bungalows in een bijzondere omgeving. Wij bezorgen u graag een onvergetelijke vakantie. Door de centrale ligging van dit vakantiepark in Twente, dichtbij steden als Enschede, Almelo en Hengelo zijn er vele mogelijkheden voor recreatie in de omgeving.

Luxe bungalow op ons vakantiepark Twente boeken!

Luxe bungalows op vakantiepark Twente

Vakantiepark Hoge Hexel in Twente biedt diverse ruime en luxe bungalows. Hier voelt u zich meteen thuis!  Met een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers en nog veel meer comfort beleeft u een heerlijke vakantie. Als u de ruime tuindeuren naar het terras openzet bent u helemaal thuis in de natuur. U kunt bij ons allerlei verschillende vakantiehuisjes boeken, van 4-persoons tot 8-persoons en zelfs voor grotere groepen hebben wij ruime groepsaccommodaties. Ook voor een familieweekend of vriendenweekend is Bungalowpark Hoge Hexel dan ook een prima adres.

Vakantie vieren in Twente

Twente is een landstreek in Overijssel, aan de oostkant grenzend aan Duitsland. Vanaf ons park bent u dan ook snel in Duitsland waar u bijvoorbeeld een dagje kunt winkelen in Nordhorn. Maar er is meer te doen als u vakantie viert in Twente: dit is een bijzonder stukje Nederland dat zeker de moeite waard is om eens te ontdekken. In Twente zijn vele tradities bewaard gebleven zoals het stoken van paasvuren en het klootschieten. Ook qua landschap is Twente een gebied met volop variatie en is er in elk jaargetijde veel te ontdekken. Bekende steden in Twente die zeker een bezoekje verdienen zijn Almelo, Enschede en Hengelo. Ons vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in Nederland.

Op vakantie met kinderen

Ons vakantiepark is uitstekend geschikt om te bezoeken met uw kinderen. Lekker zwemmen in ons overdekte zwembad, binnen of buiten spelen of actief aan de slag op één van de sportveldjes. Vriendjes maken is bij Hoge Hexel niet moeilijk en uw kinderen zullen zich zeker vermaken. In de vakantieperiodes is er ook nog eens het animatieteam dat voor wat extra plezier zorgt. Ook is er in de regio Twente van alles te doen voor de kids. Op de website van Go-Kids vindt u diverse originele tips voor een dagje uit met de kinderen in Twente.

 

vakantiepark Twente

Waarom kiezen voor Bungalowpark Hoge Hexel?

  1. Diverse bungalows & landhuizen voor gezinnen of grote groepen
  2. Vakantiepark met overdekt zwembad
  3. Kleinschalig en gemoedelijk park
  4. Rust en Ruimte
  5. Zondagsrust

Steden in de omgeving: Enschede, Hengelo