+31(0)546-579865

Tijd voor het gezin op vakantiepark Wierden!

Vakantie vieren in Twente? Dan bent u bij ons vakantiepark in Wierden op het juiste adres! Het gemoedelijke plaatsje ligt midden in de streek, u kunt alle kanten uit. Van Avonturenpark Hellendoorn tot winkelstad Enschede alle mogelijkheden liggen binnen handbereik. Zowel voor de zomervakantie als een weekendje weg met vrienden bent u van harte welkom op Bungalowpark Hoge Hexel.

Ontdek Wierden

Wierden is een gemoedelijke plaatsje onder de rook van Almelo. In het compacte en sfeervolle centrum liggen brasserieën, lunchrooms en gezellige boetiekjes. Maar ook de belangrijke voorzieningen en diverse supermarkten zijn in het dorp aanwezig. Direct buiten het centrum ligt recreatiegebied "het Lageveld” met name in de warme zomermaanden weten Wierdenaren en toeristen dit gebied te vinden. Want de recreatieplas zorgt dan voor heerlijke verkoeling.

Uniek in Wierden is “het Wierdenseveld”, een natuurgebied met uitgestrekte veenvelden op steenworp afstand van ons vakantiepark in Wierden. Deze omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietstocht door de natuur.

Vakantie op Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel is een vakantiepark in Wierden met een groot aanbod aan bungalows. Voor zowel stellen, gezinnen alsmede groepen zijn er comfortabele accommodaties. De keus bestaat uit bungalows voor 4, 6 of 8-personen of een van de 2 riante groepsaccommodaties. Een zwembad met glijbaan en stoomcabine, binnenspeeltuin en restaurant zijn de voorzieningen in het centrumgebouw. Daarnaast zijn er een fietsverhuur, diverse buiten sport- en speelvelden en een recreatieplas op het park gelegen. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijne vakantie op Bungalowpark Hoge Hexel.

Familievakantie op ons vakantiepark in Wierden

Het team, van ons familievriendelijke vakantiepark in Wierden, maakt het uw gezin graag naar wens. Naast de diverse speelmogelijkheden is er in de mei- zomer- en herfstvakantie een uitgebreid recreatieprogramma.  De kinderen zullen zich dan ook niet snel vervelen! Ook aan de allerkleinsten is gedacht.  Speciaal voor jonge gezinnen zijn extra faciliteiten bij te boeken zoals een traphekje, kinderstoel of kinderbedje. Onze receptionistes helpen u graag een geschikte keus te maken voor uw familievakantie in Wierden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een vakantie boeken? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Bungalows bekijken   Vakantie boeken 

Zondag: tijd voor het gezin

Tijd voor het gezin vinden wij als bungalowpark een belangrijke waarde. De zondag is hiervoor de uitgesproken dag. Op deze dag zijn onze voorzieningen dan ook gesloten op ons christelijke vakantiepark.

Direct uw vakantie Boeken!

Vakantiepark Wierden

Vakantiepark Wierden

Vakantiepark Wierden