+31(0)546-579865

vakantietips

Een dagje er op uit binnen of buiten ons park? Dat kan!

Ook in deze periode zijn er genoeg mogelijkheden om te doen voor u en uw gezin.

Actief er op uit! 

Klim en klauter door de boomtoppen bij Avatarz! Nu weer open voor een actief uitje in Twente! 

Ben je meer van het water dan de boomtoppen? Zoek het dan hoger op bij het Flyboarden Experience Center op het Lageveld in Wierden! Of bevind je, je liever op lager gelegen terrein? Bij Rederij Peters in Ommen zijn er tal van mogelijkheden om de omgeving vanaf het water te ontdekken.... 

Tip: ontspannen en actief uitje in Wierden? Gofclub De Koepel nodigt u van harte uit én voor u als gast van Bungalowpark Hoge Hexel ontvangt u korting op de entree tarieven. 

Wandelen en fietsen

Bij de receptie kunt u onder andere leuke fiets- en wandelroutes afhalen waarbij u de mooie natuur van Twente kunt verkennen! Als u zelf geen fiets hebt meegebracht is dat geen probleem. Bij de fietsverhuur op de receptie verhuren wij fietsen en op aanvraag e-bikes. Ook wanneer u liever per auto een route aflegt hebben wij leuke tips voor u.

In de buurt!

De website Visit Twente heeft de leukste corona-proof uitjes voor een topvakantie uitgezocht, lees snel verder!

Op zoek naar kabouters en eekhoorns

Maak een heerlijke wandeling met het hele gezin. Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug heeft twee routes uitgestippeld die leuk zijn voor kinderen: het Kabouterpad (1km, voor kinderen t/m 6 jaar) en het Eekhoornpad (2 km, alle leeftijden). Klik hier voor het adres en de actuele coronamaatregelen van het buitencentrum.

Twentse spelletjesmiddag in de bungalow

Thuis blijven is leuk! Ook op vakantie is het niet erg om een middag of avond in uw bungalow te blijven. Download deze leuke Twentse spellen en geniet van de kostbare tijd met elkaar. Daarnaast leert u gelijk allerlei leuke dingen over onze mooie omgeving! De bestanden printen wij graag voor u op onze receptie.

Alternatieve manieren om Twente te ontdekken

Wandelen en fietsen is natuurlijk de ideale manier om onze omgeving te verkennen, maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Lees hier 10 alternatieve manieren om te genieten van onze mooie omgeving.

Bezoek de vier Twentse Toppers

Om bergen te zien hoeft u Twente helemaal niet uit, want ook deze zijn te vinden in onze mooie omgeving. Zin in uitdaging en natuur? Bezoek de vier Twentse ''bergen''. Lees hier welke heuvels dit zijn en wat hier allemaal mogelijk is.

Hol van de leeuw....

Ga er samen met de kids op uit en maak een mooie wandeling over de Lemelerberg! Al klimmend en klauterend vermaken de kinderen zich in het speelbos, "het hol van de leeuw". 

 

Thuisblijftips

En zelfs wanneer u toch liever thuis of in één van onze bungalows blijft, heeft Visit Twente een paar ideale thuisblijftips voor binnenshuis vermaak.

Bekijk de thuisblijftips 

Lekker samen in de bungalow!

Op het park zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een gezellig verblijf! Spelen in de buitenspeeltuinen, zwemmen in het zwembad of de zwemvijver, een rondje maken over het park, skelteren (skelterverhuur bij de receptie), vissen in onze visvijver, op samen een bordspelletje doen. Deze zijn te leen bij de receptie.  

Wat kan en mag allemaal? Onze faciliteiten zijn weer geopend! Bekijk onze faciliteitenpagina voor alle informatie.