+31(0)546-579865

vakantietips

Een dagje er op uit binnen of buiten ons park? Dat kan!

Ook in deze periode zijn er genoeg mogelijkheden om te doen voor u en uw gezin.

Wandelen en fietsen

Bij de receptie kunt u onder andere leuke fiets- en wandelroutes afhalen waarbij u de mooie natuur van Twente kunt verkennen! Als u zelf geen fiets hebt meegebracht is dat geen probleem. Bij de fietsverhuur op de receptie verhuren wij fietsen en op aanvraag e-bikes. Ook wanneer u liever per auto een route aflegt hebben wij leuke tips voor u.

Een dagje over de grens

Over de grens zijn er ook genoeg dingen te doen! Onlangs zijn de dierentuinen Tierpark Nordhorn, Alwetterzoo Münster en Zoo Kleve in Duitsland weer geopend. Een perfect uitje voor het hele gezin! Daarnaast heeft ook Kasteel Bentheim haar deuren weer geopend. Dit is de grootste hoogteburcht van Noordwest-Duitsland en is zeker een bezoekje waard!

Kijk voor meer informatie over de uitjes op de onderstaande websites:

Dierentuin Nordhorn

Allwetterzoo

Tiergarten Kleve

Kasteel Bad Bentheim 

In de buurt!

In de buurt van ons bungalowpark, zijn tal van creatieve ideeën opgezet voor corona proof uitjes.

Zo heeft activiteiten centrum de Wilgenweard in Nijverdal een Corona proof Wie is de Mol spel ontwikkeld. En hebben we deze week bericht ontvangen van Avonturenpark Hellendoorn, zij zijn weer open op basis van reservering vooraf! Voor een actief uitje kunt u terecht bij Actief Twente of Adventure King. Via hun website zijn de mogelijkheden te bekijken.

Ook leuk is een rondrit richting Ommen, de omgeving is prachtig en in Ommen kan bij rederij Peters een rondvaart worden gemaakt op de Vecht! Denk er wel aan om vooraf even te reserven. 

Avonturenpark Hellendoorn

Wilgenweard

Actief Twente

Adventure King

Rondvaart rederij Peters

Thuisblijftips

En zelfs wanneer u toch liever thuis of in één van onze bungalows blijft, heeft Visit Twente een paar ideale thuisblijftips voor binnenshuis vermaak.

Bekijk de thuisblijftips 

Lekker samen in de bungalow!

Op het park zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een gezellig verblijf! Spelen in de buitenspeeltuinen, een rondje maken over het park, skelteren (skelterverhuur bij de receptie), vissen in onze visvijver, op samen een bordspelletje doen. Deze zijn te leen bij de receptie.  

Wat kan en mag allemaal:

  • Receptie is open
  • Buitenspeeltuinen zijn open
  • Buitensportvelden zijn open
  • Fietsverhuur is open
  • Skelterverhuur is open
  • Bordspellen zijn te huur
  • Afhaalmenu's zijn te bestellen 
  • Vissen in de visvijver
  • De zwemvijver is open
  • Het zwembad gaat binnenkort weer open, streven is 21 mei (onder voorbehoud!)