+31(0)546-579865

Strandresort Hoge Hexel

Prijs: € 169.000
Aantal slaapkamers: 1-4

Dit najaar start de verkoop van onze nieuwe vakantiewoningen op Strandresort Hoge Hexel. Op de website kunt u diverse woningen bekijken en verdere informatie aanvragen.

www.strandresorthogehexel.nl 

Strandresort Hoge Hexel

Rondom de nieuw aangelegde “Hexelse Plas” zijn een tiental nieuwe vakantiewoningen gerealiseerd. Deze moderne nieuwbouwwoningen hebben een lichte uitstraling en directe toegang tot het brede zandstrand. De zwemvijver ligt op een heerlijke rustige locatie te midden van de Twentse landerijen. Een unieke locatie om er even helemaal tussen uit te gaan tijdens de vakantie in eigen land.

Faciliteiten Bungalowpark Hoge Hexel

In de zomermaanden kan men heerlijk gebruiken van de zwemvijver, maar Strandresort Hoge Hexel heeft veel meer te bieden dan dat! Strandresort Hoge Hexel is onderdeel van het gerenommeerde Bungalowpark Hoge Hexel. Een familie bedrijf dat al zo’n 40 jaar gasten een fijne vakantie in Twente bezorgd. Naast een verblijf in een van de fijne accommodaties, kunnen de vakantiegasten gebruik maken van het ruime aanbod aan faciliteiten. Deze zijn gelegen in het centrale gebouw waar een receptie, restaurant met serre en groot terras, het binnenzwembad en de binnenspeeltuin te vinden zijn.

Diverse vakantiewoningen

De diverse vakantiewoningen op Strandresort Hoge Hexel bieden ruimte voor een verblijf van 2 – 8 personen. Of u nu investeert voor uzelf of als beleggingsobject, de diversiteit in het aanbod zorgt voor een passende oplossing voor uw wensen. Voor alle vakantiewoningen en meer informatie verwijzen u graag door naar onze verkooppagina. www. Strandresorthogehexel.nl.