Virtuele tour

Virtuele tour

Komt u binnenkort op vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel? Of wilt u nog boeken? Beleef nu alvast de sfeer die u te wachten staat met deze prachtige virtuele tour!

Virtuele tour bekijken

Sfeer proeven!

Bungalowpark Hoge Hexel ligt te midden van het Twentse coulisselandschap. Ingesloten tussen Almelo en de Sallandseheuvelrug proeft u hier het beste van stad en land. Vanuit uw bungalow wandelt u direct de natuur in, samen met het gezin of uw geliefde viervoeter.

Op ons vakantiepark hebben wij een gezellig centrumgebouw met een overdekt zwembad en binnenspeeltuin voor de kleinsten. Én hier vindt u tevens ons restaurant waar u van harte welkom bent voor een diner of borrel.

Bungalows en vakantiehuizen in Twente

Ons ruime aanbod aan bungalows en vakantiehuizen bieden voor ieder wat wils. U kunt verblijven met 2 tot 8 personen in een moderne of landelijke bungalow. Elk weer in een geheel eigen ambiance, proef de beleving en bekijk de huisjes alvast met onze virtuele tour! Ook hebben wij een aantal groepsaccommodaties voor een familie- of vriendenweekend met 12 tot maar liefst 20 personen. Kortom voor elk gezelschap en vakantiewens hebben wij een passende accommodatie.