+31(0)546-579865

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan gerust een email met uw vraag naar:info@bungalowparkhogehexel.nl of gebruik de chatfunctie op onze site.

Welke invloed heeft het Corona Virus op mijn geboekte vakantie?

Via onze informatie pagina, lees je de meest gestelde vragen.

Wanneer is er een recreatieteam op het park aanwezig?
In de meivakantie,  de zomervakantie, herfstvakantie. Voor actuele informatie: bekijk de recreatiepagina.

Welke extra kosten betaal ik nog bij een reservering?
Wij rekenen alleen extra kosten voor het bedlinnen a € 8 per persoon. (wanneer uw een basic bungalow type Watersnip of Houtduif boekt is dit optioneel bij te boeken) 
Overige kosten, zoals eindschoonmaak, toeristenbelasting, reserveringskosten en zwembadtoegang zijn al bij de prijs inbegrepen. Een uitzondering hierop is het type budget. U kunt bij dit type ervoor kiezen om wel of niet de eindschoonmaak erbij te boeken. Dit zal dus altijd apart vermeld staan.
Echter, na het boeken verrekenen wij de boekingsprijs en de schoonmaakkosten in aparte artikelen. U zult dus wel schoonmaakkosten op uw rekening zien staan.

Hoe laat mag ik mijn accommodatie in?
U mag vanaf 15.00 uur in uw bungalow. Wel is het mogelijk vanaf 12.00 uur in te checken en alvast gebruik te maken van de faciliteiten op het park, zoals het zwembad. 
Op de dag van vertrek vragen wij u uw bungalow voor 10.00 uur te verlaten. Uiteraard mag u daarna nog gebruik maken van de faciliteiten van het park. 

Mag mijn huisdier mee op vakantie?
Ja, er zijn een aantal bungalows waarin huisdieren (maximaal 2) zijn toegestaan. De extra kosten hiervoor bedragen € 30,00 per huisdier per weekend/midweek of week. 
Eindschoonmaak wordt daarnaast verplicht gesteld à € 65,-. Huisdieren vermelden wij altijd apart op uw reserveringsbevesting.

De huisdieren moeten op het park altijd zijn aangelijnd en mogen alleen buiten het park worden uitgelaten. 

Is er Wifi op het park?
Ja, er is gratis wifi in de bungalows. Ook bij de horeca en op de receptie is er een gratis wifi-netwerk te gebruiken. 

Kan ik een accommodatie boeken met een voorkeursnummer?
Ja dit kan. Reserveert u in dit geval telefonisch, zodat de receptioniste u gelijk kan vertellen of uw gewenste nummer ook daadwerkelijk vrij is. De kosten voor een voorkeursboeking bedragen € 20,00. Ook wanneer u meedere bungalows naast elkaar wenst rekenen wij deze voorkeurskosten. 

Mag ik mijn auto bij de bungalow parkeren?
Ja, per bungalow mag er 1 auto bij de bungalow geparkeerd worden. Wanneer u met met meerdere autos bent, kunt u deze op de centrale parkeerplaats parkeren.

Kan ik ook een extra nacht bijboeken?
Ja, in sommige gevallen is het mogelijk om af te wijken van de aankomst en vertrekdagen (maandag en vrijdag.) Belt u voor meer informatie naar onze receptionistes: 0546 579865

Wanneer krijg ik mijn borg retour?
U krijgt uw borg maximaal twee weken na uw vertrekdag terug gestort op uw rekening. 

Worden er voorkeurskosten gerekend?
Ja, wanneer u een specifieke bungalow wilt boeken hanteren wij voorkeurskosten á € 20,00. Dit bedrag geldt ook wanneer u bijvoorbeeld meerdere bungalows naast elkaar wilt boeken. 

Kan ik mijn boeking kosteloos annuleren?
Nee, dit kan niet. Wij hanteren bij annulering altijd de voorwaarden van brancheorganisatie Recron. Klik hier voor deze voorwaarden. 

Welk koffiezetaparaat zit er in mijn bungalow?
Al onze bungalows beschikken over een "normaal" koffiezetaparaat, dus met filterzakjes nr 4. 

Kan ik ook boodschappen laten bezorgen in mijn bungalow?
Dit kan via de lokale supermarkt: Coop. Klik hier om naar de website te gaan.

Ik ben op zoek naar tijdelijke woonruimte. Kan dit ook bij jullie?
Ja, behalve in de maanden juli en augustus. Wij verhuren ook aan particulieren die door bijvoorbeeld verhuizing tussen twee woningen inzitten. Klik hier voor meer informatie. 

Welk inventaris is in mijn bungalow te vinden ?

In alle bungalows is koffiezetter (filterzakjes) en waterkoker aanwezig. Daarnaast hebben wij voldoende inventaris voor de grote van de bungalow. Het kan zijn dat het inventaris afwijkt van de onderstaande lijsten omdat een aantal bungalows in particulier bezit is.  

Inventarislijst bungalow 4-persoons

Inventarislijst bungalow 6-persoons

Inventarislijst bungalow 8-persoons

Inventarislijst groepsaccommodatie de Korhoen

Inventarislijst groepsaccommodatie het Twentse Hoes. 

Kan ik ook een pakketje laten bezorgen op het park?

Wij adviseren om, indien mogelijk, pakketten te sturen naar het dichtsbijzijnde pakketpunt. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij wel pakketten aannemen. Echter, tekenen wij niet niet voor ontvangst en nemen wij ook geen ondertekende pakketten / post aan. Wij staan niet garant voor enig vorm van verlies en/of niet arriveren van pakketten.

Wat wordt er van mij verwacht bij het verlaten van de bungalow?

Wij zouden het fijn vinden als u:

  • De bungalow voor 10 uur verlaat
  • Bezemschoon achterlaat
  • Servies droog en schoon in de kast zet
  • Vuilnis in de daarvoor bestemde containers te deponeren
  • Koelkast schoon en leeg acherlaat
  • Beddengoed afgehaald is en in een kussensloop onder de trap gelegd wordt
  • De centrale verwaming terugzet
  • De deur opslot en de sleutel bij de receptie afgeeft. 

Parkboekje online bekijken

Wanneer krijg ik mijn reserveringsbevestiging?

Bij online reserveren ontvangt u een mail ter bevestiging van uw aanvraag. Daarnaast ontvangt u binnen 48 uur een definitieve reserveringsbevestiging per mail. Let op: het komt soms voor dat deze in de ongwenste mail of spam box terecht komt . Bij deze dus onze tip om deze inboxen te controleren. 

Hoe zit het met vuurwerkgebruik tijdens oud en nieuw?

Om er voor te zorgen dat oud- en nieuw een feest is voor iedereen. Verzoeken wij onze gasten vriendelijk om vuurwerk in de daarvoor bestemde zones af te steken. Daarnaast hanteren wij de landelijke regels betreffende het afsteken van vuurwerk.