+31(0)546-579865

Vroeg boeker voordeel

Alle vakantieperiodes gecheckt en de vakantie aanvraag goedgekeurd? Twijfel niet langer en kies voor vakantie met de hele familie bij Bungalowpark Hoge Hexel. Bovendien profiteert u van leuke extra’s wanneer u vóór 1 februari reserveert.  Benieuwd naar de mogelijkheden van ons park ? Lees hieronder meer.

Bungalowpark Hoge Hexel

Ons vakantiepark in het oosten van Nederland ligt op een rustige locatie. Alle bungalows zijn vrijstaand en comfortabel ingericht. Voor grotere gezinnen zijn een van 8-persoonsbungalows zeer geschikt. Bijvoorbeeld bungalow de Landgans welke voorzien is van vaatwasser en wasmachine. Daarnaast hebben wij een aanbod aan 4 en 6 persoons huisjes en twee groepsaccommodaties.

Kiest u voor een zomervakantie in Hoge Hexel ? Dan maakt u gratis gebruik van onze faciliteiten. Binnen treft u een 25 meter overdekt zwembad met glijbaan én een binnenspeeltuin. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen. Wist u dat er ook een animatieteam aanwezig is in de zomervakantie? Een greep uit de activiteiten : familie bingo, volleybal toernooi, zeskamp en vele meer.

Zondagsrust

Wij respecteren de zondagsrust. Dit houdt in dat op zondag onze faciliteiten gesloten zijn. Ook het animatieteam houdt deze dag rust.

Vroeg boeker voordeel

Wanneer u vóór 1 februari uw zomervakantie boekt, profiteert u van vele gratis extra’s tijdens uw verblijf. Uw gezin wordt door ons even extra verwend. Denk hierbij aan een kleinigheidje voor de kinderen of een verwennerij in onze horeca. U mag van ons een leuke verassing verwachten.

Direct reserveren

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zomervakantie ? Onze receptionisten maken voor u graag een voorstel op maat. U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@bungalowparkhogehexel.nl of 0546 -579 865

Direct reserveren