Weekendje weg Overijssel? Wij zijn dé eindbestemming!

Even ontglippen van het drukke dagelijkse bestaan met een weekendje weg Overijssel? Dat kan ideaal op ons gezellige vrijetijdspark! Onze vakantiehuizen, faciliteiten én activiteiten lenen zich perfect voor een weekendje weg met vrienden, familie of uw vereniging.

Ik wil een weekendje weg vastleggen!

Vrijstaande vakantiehuizen

Wij snappen dat het moeilijk kiezen is met keuze uit zoveel leuke vakantiehuizen. Voor welke vakantiehuis gaat u tijdens een weekendje weg in Overijssel? Tijdens het boeken kunt u gemakkelijk kiezen met hoeveel personen u komt. Zo hebben we al huizen vanaf 4 personen tot en met huizen voor 20 personen. Boek het soort huis dat u het leukste vindt voor uw weekendje weg naar Overijssel!

Zo hebben wij voor u:

Faciliteiten

Of het tijdens uw weekendje weg Overijssel nou goed of slecht weer is; vervelen zal niet gebeuren met onze faciliteiten!

Binnenfaciliteiten

Ziet u het al voor zich? Gezellig samen wakker worden in een knus vrijstaand huis en samen ontbijten, na het ontbijt elkaar inmaken met een potje bowlen op onze nieuwe bowlingbaan, daarna voldaan lunchen in ons restaurant en vervolgens lekker plonzen in het overdekte binnenzwembad. Dat zou zomaar eens een zaterdag tijdens een weekendje weg bij ons kunnen zijn!

Bekijk alle binnenfaciliteiten

Buitenfaciliteiten

Gelukkig kunt u zich buiten ook goed vermaken! Bij droog weer is het supergezellig om onze e-choppers of fietsen te huren. De omgeving van ons vrijetijdspark is prachtig! Met een tour komen jullie langs de mooiste plekken van Overijssel. 

Bij warme temperaturen heeft u ook toegang tot de Hexelse Plas: een grote zwemvijver met strandje. Hier kunnen kids heerlijk spelen en kunnen volwassenen heerlijk liggend vertoeven! 

Tijdens een weekendje weg met een grote groep, mag een sporttoernooi natuurlijk niet ontbreken. Komen jullie gezellig volleyballen op het volleybalveld of voetballen jullie liever op het sportveld?

Ontdek alle buiten activiteiten

Zondagsrust

Aangezien wij een christelijk vakantiepark zijn, hanteren we zondagsrust. Dit betekent dat er geen faciliteiten open zijn op zondag! 

weekendje weg Overijssel

Ook leuk; een georganiseerde feestavond!

Wanneer u een weekendje weg gaat vanwege een jubileum is een georganiseerde feestavond een echte aanrader. Onze restaurantzaal kunnen we ook helemaal omtoveren tot een ware feestlocatie. Het is uw feestavond, dus daarom denken we graag met u mee over de mogelijkheden en eventuele arrangementen.

Benieuwd? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Elektrische auto mee op vakantie

Wij moedigen duurzame keuzes aan en daarom kunt gewoon uw elektrische auto meenemen naar ons vakantiepark! Er zijn twee laadpalen beschikbaar. Neem uw tankpas mee en uw weekendje weg met elektrische auto kan beginnen!

Weekendje weg Overijssel tijdens een schoolvakantie?

Wilt u een weekendje weg voor 2023 boeken mét animatie? Kom dan gezellig langs in de meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie. Ons animatieteam kan niet wachten om jong en oud te vermaken met de gezelligste en sportiefste activiteiten! Houd deze pagina goed in de gaten voor het programma en bekijk alvast een sfeervideo van recente activiteiten.