+31(0)546-579865

Winterwandeling

Tussen de feestdagen door even een frisse neus halen!?  

Kom dan op 28 december naar Bungalowpark Hoge Hexel. Vanaf het restaurant start een gezellige winterwandeling voor het hele gezin.

De glühwein en warme chocolademelk staan alvast klaar. Alle deelnemers ontvangen hiervoor een consumptiebon bij de start.

De route van zo’n 3 kilometer loopt rondom het park. Onderweg kan gestopt worden bij de nieuwe Beach Lodges van Strandresort Hoge Hexel. Deze zijn dan tevens open voor bezichtiging.

Én ook onderweg wordt aan de innerlijke mens gedacht, op de pauze stop staat een lekkere versnapering klaar. Loop nog lekker even door de natuur tot aan het eind/startpunt. In het restaurant maken de dames lekkere erwtensoep klaar. Dat gaat er vast wel in na zo’n wandeling in de winterlucht!

Zien we u dan?!

Wat: winterwandeling Hoge Hexel & open dag Strandresort Hoge Hexel

Wanneer: 28 december 2019

Tijd: 14.00 – 18.00 uur (starten tussen 14 en 15.00)

Kosten: gratis! Inclusief consumptiebon voor warme chocolademelk / glühwein

 

Winterwandeling

Open dag

Open dag Strandesort Hoge Hexel

Direct grenzend aan Bungalowpark Hoge Hexel is een compleet nieuwbouw project onder de naam Strandresort Hoge Hexel gerealiseerd.

De eerste bungalows en chalets staan nu te koop en u als geïnteresseerde bent van harte welkom om deze vrijblijvend te komen bezichtigen tijdens onze open dag.

De makelaar is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan alvast een kijkje op de verkoopsite van Strandresort Hoge Hexel.