Zomervakantie Twente

Bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuisje in Twente voor een heerlijke zomervakantie? Op ons bungalowpark in Overijssel heeft u de keuze uit verschillende comfortabele en gezellige bungalows voor een heerlijke vakantie.

Boek een bungalow voor uw zomervakantie in Twente!

Bent u al bezig met de plannen voor de zomer van 2023? Dan kan het boeken van een zomervakantie ook zeker niet missen. Met huisjes vanaf 4 personen tot 20 personen is er voor iedere familie een leuke zomervakantie Twente mogelijk. Ontdek welke punten u het meest belangrijk vindt voor een bungalow, zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, de ligging, meerdere badkamers, een mooi terras of misschien wel de uitstraling van de bungalow. Gaat u voor een notariswoning, een houten bungalow, een nieuwbouw bungalow, een villa of misschien wel een landhuis. Zorg er in ieder geval voor dat uw zomervakantie in Twente een topvakantie wordt op ons bungalowpark in Overijssel.

Kies bijvoorbeeld voor een luxe nieuwbouw huisje uit 2020. Bungalow Kievit heeft twee badkamers en een ruime leefruimte voor 6 personen. Huisdieren mogen mee op zomervakantie in Twente op aanvraag.

Geniet van een heerlijke zomervakantie Twente met luxe. Het Twentse Huus heeft ruimte voor 8, 12 of 20 personen. Deze bungalow heeft 6 slaapkamers, 5 luxe badkamers, 2 verschillende buitenterrassen, Home cinemas, een grote tuin met een grasveld en een parkeerplaats. Volop luxe en sfeer bij Twentse huus!

Nu boeken

Leuke activiteiten op ons bungalowpark in Overijssel

Een zwembad kan niet missen tijdens jouw zomervakantie Twente in 2022. Met een bad van 20 meter en een apart peuterbad heeft iedereen de mogelijkheid om te doen wat die wil. Het zwembad heeft een grote glijbaan waar jong en oud met plezier gebruik van maakt. Bent u zwemartikelen vergeten mee te nemen? Bij de ingang van het zwembad verkopen we diverse zwemartikelen zoals zwemluiers, speelgoed en zwembandjes.

U kunt ook een duik nemen in zwemvijver Hexelse plas. Hier kunt u met de kinderen op het strand zandkastelen bouwen of een frisse ochtendduik nemen. Zo kunt u optimaal genieten van een zomervakantie in Twente.

Voor jonge kinderen is er een leuke binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen, klauteren, tafeltennissen en in de ballenbak kunnen spelen. Ouders kunnen genieten van de spelende kinderen op een van de banken aan de zijkanten van de zaal.

In restaurant op ons vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van verschillende lekkere gerechten zoals een diner met spareribs, zalm, een ribeye of een heerlijke pasta pesto. Ook kunt u in de ochtend broodjes afhalen, koffie to go bestellen en ijsjes halen bij de snackbar.

Een zomervakantie in Twente is niet compleet zonder het ontdekken van de prachtige natuur van Twente. Pak de fiets en ga er lekker op uit. Wij verhuren verschillende soorten fietsen voor het geval dat u uw eigen fiets niet mee kan nemen op vakantie.

Leuke uitjes voor uw zomervakantie Twente

 In de omgeving van bungalowpark Hoge Hexel is altijd wel iets te doen. Wandelen en fietsen kan prachtig over “de Sallandse heuvelrug” en “het Wierdense veld”. Wij hebben verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar bij de receptie. Ook voor extra tips en informatie kunt u altijd bij de receptie binnenlopen.

Bent u op zoek naar sportieve uitjes die leuk zijn voor het hele gezin? Uw zomervakantie Twente is niet compleet zonder een adrenaline rush bij Outdoor Challenge park. Hier kunt u met het hele gezin klimmen, abseilen, suppen of kanoën. Een leuke dag vol met actie voor iedereen! Een ander leuk familie of vriendenuitje is een escaperoom. U moet ervoor zorgen dat uw groep ontsnapt uit de melkstal! Met deze actieve uitjes maakt u de zomervakantie Twente tot een groot succes.

Gaat u liever naar het museum of een andere culturele activiteit doen? Ga naar het prachtige Openluchtmuseum Ootmarsum en ontdek het plattelandsleven van 100 jaar geleden. Ook raden wij aan naar de plaatselijke woestijn te gaan. In dit belevingspark leert u alles over veel verschillende soorten cactussen. Natuurlijk is uw zomervakantie Twente niet compleet als u niet naar het klompenmuseum bent geweest. Ontdek waarom er vroeger klompen gedragen werden en hoe ze nog steeds met de hand worden gemaakt.

Ook is het leuk om in Duitsland op bezoek te gaan bij Emsflower. Hier kunt u uw ogen uitkijken door alle verschillende soorten bloemen en vlinders. Er is ook een aangrenzend indoor speelparadijs waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Gaat u uw zomervakantie op ons vakantiepark in Overijssel alvast boeken?

Boek nu!

Heeft u zo veel in in de vakantie dat u niet kunt wachten? Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander! Boek alvast een weekend weg in de lente of kom gezellig langs tijdens de meivakantie. Geniet van een heerlijke vakantie als voorbereiding op uw echte zomervakantie in Twente!